2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون دکتر نگفت راهش  چیه؟ یک دکتر دیگه هم ببر!

فعلا دوتا قطره دا ه و ی پماد گف بزن ب مقعد و‌میله باید بکنم تو پشتش . گفت یک ماه اینکارو‌بکن بیار باز معاینه کنم 

برا سلامتی ❤پسرم❤ی صلوات بفرستید😙

دختر دایی من داشت یه جراحی خیلی کوچولو داشت که یک روزه هم مرخص شد الانم ۱۷ سالشه خانم شده ماشالله اصلا نگدان کننده نیست عزیزم 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
فلوس بگیر ازداروگیاهی بده بخوره

میشه وقتی از چیزی اطلاع نداری طبابت الکی نکنی؟

هیچ میدونی بچه ۵۰ روزه چقد حساسه؟فلوس؟آدم بزرگ بخوره راست روده میشه.بعدم چ ربطی ب مشکل ایشون داشت.

همین امثال شماها توی ی تاپیک اومدین منو گمراه کردین بچم یک هفته اسهال بود

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

میشه وقتی از چیزی اطلاع نداری طبابت الکی نکنی؟ هیچ میدونی بچه ۵۰ روزه چقد حساسه؟فلوس؟آدم بزرگ بخوره ...

ببخشید اما باحال گفتی خندم گرفت😅😅😅

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

فلوس بگیر ازداروگیاهی بده بخوره

حرفا میزنید ها 

فلوس ملینه ربطی به تنگی نداره بچهی ایشون باید مشکلش حل بشه تا اخه عمر که نمیتونه ملین بخوره 

بعدشم فلوس برا نوزاد خطرناکه 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
ببخشید اما باحال گفتی خندم گرفت😅😅😅

شاید تو خندت گرفته باشی برای من یاداور اون روزای تلخی بود ک از بس این بچه مریض بود توی یک هفته۳تا بسته پوشک بزرگ تموم کرد ۲تا کالاندولا از بس پاهای بچم سوخته بود فقط بخاطر اینکه حماقت کردم ب حرف یکی اینجا گوش کردم

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

شاید تو خندت گرفته باشی برای من یاداور اون روزای تلخی بود ک از بس این بچه مریض بود توی یک هفته۳تا بس ...

نمیخواستم ناراحتت کنم، خداروشکر که خوب شد، منم اصلا نمیتونم به نظرات دیگران حتی خارج از مجازی اعتماد کنم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚