بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میشه وقتی از چیزی اطلاع نداری طبابت الکی نکنی؟ هیچ میدونی بچه ۵۰ روزه چقد حساسه؟فلوس؟آدم بزرگ بخوره ...
ببخشید اما باحال گفتی خندم گرفت😅😅😅
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
شاید تو خندت گرفته باشی برای من یاداور اون روزای تلخی بود ک از بس این بچه مریض بود توی یک هفته۳تا بسته پوشک بزرگ تموم کرد ۲تا کالاندولا از بس پاهای بچم سوخته بود فقط بخاطر اینکه حماقت کردم ب حرف یکی اینجا گوش کردم
شاید تو خندت گرفته باشی برای من یاداور اون روزای تلخی بود ک از بس این بچه مریض بود توی یک هفته۳تا بس ...
نمیخواستم ناراحتت کنم، خداروشکر که خوب شد، منم اصلا نمیتونم به نظرات دیگران حتی خارج از مجازی اعتماد کنم
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚