2777
2789
عنوان

از یه جایی

56 بازدید | 2 پست

از یه جایی به بعد زندگی دیگه بی تفاوت میشی به همه چیز دیگه خیلی ذوق و هیجان برای کاری نداری دیگه با هر حرفی نمیرنجی و با هر کی هم کلام نمیشی دوست داری خودت برای خودت باشی دوست داری فقط عکس قدیمیای زندگیتو هی ورق بزنی و یاد خاطراتشون بیوفتی دیگه وقتی مهمون سرزده میاد دلشوره چی بپزم نداری حتی نق نق بچه ها هم برات لبخند میاره میدونی یه روز بزرگ میشن و میرن سوی خودشون فقط دوست داری بشینی یه دل سیر بارش بارون بببنی حتی اب هم میخوری لذت میبری اصلا مهم نیست پشت سرت چیا گفتن حتی از تعریفا هم خیلی خوشحال نمیشی اره ما بزرگ شدیم و هنوز دلمون میخواد همراه کوچولوها بازی کنیم چقدر دلم میخواست دوباره دوستام میومدن و خاله بازی میکردیم و اخر روز هم با خستگی و گشنگی بریم خونه و بگیم مامان من گشنمه شام چی داریم و مامان  که با همه خستگیاش بازم لبخند میزنه 🌹

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹

دقیقا حال و روزه منو توصیف کردی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.