2777
2789
عنوان

شما بگین حق با کیه ، خواهش میکنم راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 44 پست
معلومه پدربززگت  چ خاله ی پرررویی داری حالم بد شد

بخدا انقد حالمون خراب کرده الآنم زنگ زده به من که به بابام زنگ بزن بگو کی می‌خره ، منم گفتم خاله بیچاره نداره ، میگه پس چرا بابات برای تو خریده ، یکی نیست بگه بابای من جوونه ، فقط هم دوتا دختر داره آخه قابل مقایسه با یه پیرمرد نیست ، بیشعور مثلا چهل و پنج سالشه یک زره عقل نداره فقط زور میگه

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم دیونه خاله ام که با وضعیت مالی عالی با داشتن بهترین خونه تو بهترین جای تهران توقع سیسمونی لوکس ...

پدربزرگت نمی تونه شرایطش رو براش توضیح بده ؟ خودش نمی بینه ؟ ولی اگه مثلا پدربزرگ به پسراش ارث بیشتری داده خدایی باید برای دختر توی سیسمونی و جهیزیه جبران کنه

من خودم پدرم داشت سیسمونی خیلی خوبی برردم

..ولی درک نمیکنم کسی ک نداره دخترش ازش چیزی بخواد..!!اگر پدرم نداشت اصلا نمیخریدم‌چیزی

من جاریام هیچ کدام از دم سیسمونی نیاوردن با اینکه میشد بیارن

پدراشون ندار اونجوریم نبودن

یا مثلا با من کل کل کنن..شوهراش همه رو خریدن.

خالت چه دردشه؟

💕

چرا وقتی دونفر دیگه بچه دار میشن یکی دیگه باید وسایلش رو بخره قرار نیس هرچی رسم که اجرا بشه حتما. ...

والا زن داداش من بچه دار شد مادرش فقط یک دست لباس و دست رختخواب آورد ، خیلی هم دستش درد نکنه 

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
خدا هیچ پدر و مادری رو شرمنده نکنه چقدر کار خالتون اشتباهه من خودم دارم پول پس انداز میکنم برای آی ...

بخدا خاله ام راحت میتونید ماهی سه تومن بده یواشکی تا براش بخرم منتها آب از دستش نمیچیکه 

بخدا انقد حالمون خراب کرده الآنم زنگ زده به من که به بابام زنگ بزن بگو کی می‌خره ، منم گفتم خاله بیچ ...

وقتی به شما زنگ  زده چرا توجیهش نمیکنی وقتی شوهرت داره

و بابات نداره چه جوری بخره؟ یکم بهش بتوپ بگو پشت سرت همه حرف میزنن میگن این عقل نداره

💕

من خودم پدرم داشت سیسمونی خیلی خوبی برردم ..ولی درک نمیکنم کسی ک نداره دخترش ازش چیزی بخواد..!!اگر ...

منم نذاشتم پدر مادرم که داشتن تهیه کنن چون‌که جاریم که جهیزیه نیاورد عزت و احترامش در حد من حتی بیشتر بود 

منم نذاشتم پدر مادرم که داشتن تهیه کنن چون‌که جاریم که جهیزیه نیاورد عزت و احترامش در حد من حتی بیشت ...

ما هممون احتراممون سرجاشه..چه من ک برند و مفصل بردم چه اونایی ک نیاوردن..

خوشی پدر مادرم در این بود ک اینکارو انجام بدن منم استقبال کردم

💕

پدربزرگت نمی تونه شرایطش رو براش توضیح بده ؟ خودش نمی بینه ؟ ولی اگه مثلا پدربزرگ به پسراش ارث بیشتر ...

والا به پسرا هیییییچی نداده ، پسرا که پریشون تموم شد مثل دخترا خودشون کار پیدا کردن خودشونم عروسی خودشون گرفتن ، اتفاقا بهترین جهیزیه رو هم برای همین خاله ام خریدن ، پدر بزرگ من فقط چند هکتار زمین داره که اونم هنوز بین هیچکدوم تقسیم نکرده که بگیم خاله ام حق داره ، خاله ام کور نیست که خودش نمی‌بینه پدرش یخچال و تلوزیون نداره ، خونش فقط گچ سیاه کشیدن پول سفیدکاری نداره

منم نذاشتم پدر مادرم که داشتن تهیه کنن چون‌که جاریم که جهیزیه نیاورد عزت و احترامش در حد من حتی بیشت ...

من فقط همین میگم ارزش نداره آدم پدر مادرش بخاطر اینچیرا نابود کنه و اونا همش احساس شرمندگی کنن

ما هممون احتراممون سرجاشه..چه من ک برند و مفصل بردم چه اونایی ک نیاوردن.. خوشی پدر مادرم در این بود ...

من از نظر خودم باید تفاوتی با جاریم داشته باشم که پدر شوهرم رفت اثاث خونش رو قسطی برداشت و چند سال از حقوق بازنشستگیش کم شد . برای من آب از دستشون نچکید که هیچ کادوهای عروسیم هم ازم گرفتن 

وظیفه ی شوهرم دونستم البته نه پدرو مادر تبعیض گذارش

ببخشیدا خالت دیگه چقد عوضیه

زن گنده چهل پنج سالشه یک زره درک نداره،  اگه وضع مالی شوهرش خوب نبود یه چیزی ولی باورت میشه رفته برای کارخونه اش یه دستگاهی خریده پنجاه میلیارد ، از بس هم خرافاتی نمیگه چه دستگاهی ، یعنی آدمی با همچین سرمایه ای عرضه نداره برای بچه اش یه کمد و تخت و .... بخره ، ببین چقدر این خاله ام گدا صفته حتی زنگ زده بهم میگه بگو لباس بیمارستان بچه رو بیارن ، انقد گداست یه دست لباس برای ببمارستان بچه نخریده تو این نه ماه😐