2777
2789

سلام دوستان پسرم سه سالشه ب هیچ عنوان با هیچ بچه ای ارتباط برقرار نمیکنه و اصلن راضی نیست حتی وقتی توی پارک میریم بچه های دیگه باهاش بازی کنن و گریه می‌کنه ب شدت میگه فقط من بازی کنم یا وسیله ها همش مال منه و خودشم بیشتر از همه اذیت میشه نمی‌دونم چکار کنم فکر می‌کنه همه چیز مال خودشه منم گریه هاشو میبینم اذیت میشم در صورتیکه میدونم حرفش درست نیست سعی میکنم ازون مکان دورش کنم ک بقیه هم اذیت نشن دیگه نمی‌دونم چکار کنم شما تجربه اینجوری نداشتید ؟ میشه لطفن راهنماییم کنید ؟ ممنون میشم

دختر منم همین جور بود الان چهار سال و نیمه یاد گرفته بازی گروهی، و گرنه قبلا همینجور بود دوست داشت تنها بازی کنه، اسباب بازی‌ها رو هم به کسی نمی‌داد حتی خونه کسی هم که بودیم اسباب بازی ها رو بر می‌داشت و گریه میکرد کسی دست نزنه، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم دوروز درمیون بزار مهد  اونجا با مربی و بچها عادت میکنه کم کم چون  از محیط دورش میکنی. چیزی درست. نمیشه  که. فقط مقطعی مشکلت حل میشه. 

یا باهاش کم کم حرف بزن بگو این جا  مال همش عزیزم و باید با بچها بازی کنی  بچها باهوششن زود میفهممن

به نظرم دوروز درمیون بزار مهد  اونجا با مربی و بچها عادت میکنه کم کم چون  از محیط دورش میک ...

اتفاقن هفته ای دو روز مهد میبرم اونجام همین حوریه با هیچ بچه ای بازی نمیکنه تنهایی بازی می‌کنه امشب خیلی باهاش آروم آروم صحبت کردم اومدیم خونه حرفای منو واسه باباش تکرار می‌کرد نمی‌دونم اثر می‌کنه یا نه خدا کنه تاثیر داشته باشه 

دختر منم همین جور بود الان چهار سال و نیمه یاد گرفته بازی گروهی، و گرنه قبلا همینجور بود دوست داشت ت ...

دختر شما هم تک فرزنده؟ بعضی وقتا اینقدرعذاب وجدان میگیرم میگم نکنهون تک فرزنده یا اینکه توی فاملیمون کسی بچه نداره ک باهاش رفت و آمد کنیم اینجوری شده

اتفاقن هفته ای دو روز مهد میبرم اونجام همین حوریه با هیچ بچه ای بازی نمیکنه تنهایی بازی می‌کنه امشب ...

عشقم من بچه ندارم ولی خیلی چون بچه دوست دارم با بچه ها بازی می‌کنم 

تجربم میگه چون بچه ها الان تک فرزند. و بیشترین توجه همه خانواده مادر پدر خاله عمه مادر بزرگ... به  اون یک بچس و همه  وسایلا و کادوها برا اونه دست خود بچه نیست  کم کم عادت کرده  به تنها بودن 

حرف زدن با محبت خیلی مهم  مطمئن باش تاثیر گذاشته حرفات 

اگه دیدی با یه بچه  بازی کرد فرداش براش یه کادو بخر بگو اینو خدا برات فرستاده یا بگو دوستت که بازی کردی برات خریده 

چون تو یه بچه مهربونی که با دوستات بازی میکنی و وسایل ات و به همه دوستات میدی

اتفاقن هفته ای دو روز مهد میبرم اونجام همین حوریه با هیچ بچه ای بازی نمیکنه تنهایی بازی می‌کنه امشب ...

کودکان خجالتی در پیدا کردن دوست مشکل دارند

وی گفت: گاهی هم یک کودک خجالتی است و برایش مشکل است که در دوستی با بچه‌های دیگر پیشقدم شود؛ در چنین مواردی مشکل او خیلی ساده و فقط با تشویقی آرام و تدریجی حل می‌شود، نصیحت و پند و اندرزدادن و تأکید بر اینکه «اینقدر یک گوشه ننشین، دیگر بزرگ شده ای» یا «چرا تو هم نمی‌روی با بقیه بچه‌ها بازی کنی» این گونه صحبت‌ها بر ترس کودکان می‌افزاید.

این متخصص اطفال ادامه داد: بهتر است به تدریج دایره دوستی‌ها را وسیع‌تر کنید و ابتدا از دعوت یک یا دو کودک همسن و سال او به خانه خودتان آغاز کنید یا می‌توانید چندین بار همراه کودک خود به تماشای بچه‌هایی که مشغول بازی هستند بروید تا کودک ضمن تماشای آنها، لذتی را که از بازی با هم می‌برند درک کند و علاقه‌مند بشود که خودش هم از این لذت سهمی داشته باشد.

دختر شما هم تک فرزنده؟ بعضی وقتا اینقدرعذاب وجدان میگیرم میگم نکنهون تک فرزنده یا اینکه توی فاملیمون ...

بله، تک فرزنده و ما چون دور از خانواده زندگی میکنیم و با کسی رفت و آمد نداریم، وقتی تو جمع خانوادگی قرار میگیره، اینجوری میشه