2777
2789
عنوان

یوتیوب چجوری میتونه زندگی آدم رو از این رو به این رو کنه🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 16586 بازدید | 89 پست
اگه بیا ایران پیجش رو میبندن و مشکلات دیگه دقیقا زمانی که پیج متانت رو بستن ب اونم انگار گیر دادن ا ...

چرا ببندن مگه مشکل سیاسی داره؟ من همه ویدیو هاشو تقریبا دیدم نمیفهمم چ‌ مشکلی درست کرده

ویوی یوتیوبش اومده پایین انقد سفر میره و‌خزج‌میکنه؟ خوبه والا خیلی زندگی خوبی داره

✨🤍love me like you do

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتع رفتع داره میشع چون مردم همش دنبال دلقک هان 😒

نه والا من نیستم 

اینستامو هم سپردم به خدا بیشتر از دو سال شاید سه سال شده 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
مثلا نیکا مجلسی تو یوتیوب خیلی پیشرفت کرده هر چقدر ولاگ هاش رو نگاه میکنم نمیفهمم چرا انقدر وی ...

نیکی مجلسی ک خیلی باحاله من عاشق سبک زندکیشن..تو ولاگ اخرش گف داره مهاحرت میکنه انگار بهش گیر دادن

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
منم خسته شدم برا این کارمندی  دلم کار اینترنتی میخواد  کاش میشد خودمون تو تصویر نباشیم ب ...

ثبت نام کنید توی کلاساش،کلی ایده هست.آموزش میبینید بدون تصویر،اگر با زبان انگلیسی باشه خیلی بیشتر درآمد خواهد داشت

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️
دعا کنید موفق بشم،به دعای نی نی سایتی ها اعتقاد دارم.خیلی سردرگمم،سه ماهه ثبت نام کردم،سه ماه دیگه ف ...

اخی انشاالله موفق میشی 

با یه رژلب یا چیزی اهنگی چیپسی پیتزایی حالتو خوب کن هرروز و ادامه بده 😍👍🏻موفق میشی 

منم خسته شدم برا این کارمندی  دلم کار اینترنتی میخواد  کاش میشد خودمون تو تصویر نباشیم ب ...

من دهنم سرویس شد شغلم خیلی سخته سر چند سال از پا میفتم

همش‌میگم ی تغییر بزرگی ایجاد کنم و‌دیگه مجبور ب کارمندی نباشم

میشه چهره خودتم نباشه ولی ویو کم‌میخوره

✨🤍love me like you do