2777
2789
عنوان

مادر بزرگ از طرف مادری😊

48 بازدید | 2 پست

سلام امروز عصر که از دانشگاه برمی گشتم تو مسیر مادر بزرگم رو دیدم سلام دادم نگام کرد و رد شد☹ عید به همه جلوم عیدی داد به من نداد😞 من محتاج پول نبودم ولی قطعا احترام می خواستم . ارث مامانم رو بخشید به پسر بزرگش 😊 ما رو محتاج پول کرد خودمون نیاز داشتیم . قبلا هم بهش محبت می کردم میگفت کی مرده تو عزیز شدی 🥲 همیشه دلمو شکسته خواه ناخواه خودمم نمی دونم مشکلش با من چیه🤕

عزیزم فکر کن وجود نداره اون داره بااین کارهاش آتیش جهنم رو واسه خودش میخره شاید از مادر یا پدرت کینه ...

والا به پیغمبر تا کسی کاری به من نداشته باشه من کارش ندارم یبار بهم گفت هیچ کدوم از پسرا فامیل نگاتم نمی کنه حالا من دانشگاه خوب درس می خونم شخصیتم مستقل و خوبی دارم تقریبا خیلی زشتم نیستم اصلا درکش نمی کنم. من قسمت چونم مو زائد داره واسه تخمدانمه ی بار گفت حالم از صورتت بهم می خوره😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.