2777
2789
عنوان

خارش بدن. گال. آلرژی

2074 بازدید | 37 پست

۱ ماه بعداز زایمان درگیر خارش شدید و حرکت مورچه ای شدم. گفتن آلرژیه. محض احتیاط دارو گال هم مصرف کردم. خوب شدم یه مدته باز شروع شده. روانیم کرده. نمیدونم چه مرضیه. پوستم جوش و... نداره فقط میخاره. سرم صورتم انگشتام کف پام همه جام. دکترا هیچ تشخیصی نمیدن.نوزاد و شوهرم مشکلی ندارن. فقط من این دردو گرفتم.

کسی مثل من بوده؟

بنظرتون گاله؟ اگه گاله پس چطور به کسی سرایت نکرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مثل شما بودم دقبقا یک ماه بعد از تولددخترم گفتند الرژیه با داروهای ضد الرژی خارشم کنترل نشد،دکتر برام قرص سرکوب کننده ایمنی نوشت اما نخوردم چون ترسیدم به دخترم اسیب برسه(از طریق شیردهی) رفتم دکتر متخصص طب سنتی بهم دارو داد بدون خوردن دارو شیمیایی خوب خوب شدم

من مثل شما بودم دقبقا یک ماه بعد از تولددخترم گفتند الرژیه با داروهای ضد الرژی خارشم کنترل نشد،دکتر ...

من اول بارداری فقط کف پای چپم بود و شبا میخارید. الان همه جامه. شمام حس میکردین گاهی مورچه رو بدنتونه؟

اگه ممکنه بگید چه دارویی استفادخ کردین

من اول بارداری فقط کف پای چپم بود و شبا میخارید. الان همه جامه. شمام حس میکردین گاهی مورچه رو بدنتون ...

بله گاهی حس میکردم،من خارش شدید داشتم،داروهام

قرص اطریفل شاهتره مخصوص اگزما و خارشظ

کپسول رستا برا پاکسازی کبد

و شربت عنابی

من گرمی بدنم زیاد بود اینارو دکترم داد و رااااااحت شدم

شماهم یک نسخه پیش دکتر متخصص طب سنتی مراجعه کنید

حتما متخصص باشه و مهر نظام پزشکی طب سنتی داشته باشه

پیش عطار و دکترایی که یک طرح کوچیک طب سنتی گذروندن ،نرووو

من‌خودم ارثی خارش بدن دارم از ۱۲ سالگی سیتریزن میخورم🤦‍♀️

شما هم یک بار قرص اطریفل شاهتره رو امتحان کن کاملا گیاهیه و من جواب گرفتم طوری خارشمو خوب کرد که هیچ سیتریزین و فسفونادین و نئو تادین خوب نکرد