2777
2789
عنوان

مزون یا ی لاین ارایشگری

445 بازدید | 31 پست

خانما من قبلا دو سال سالن رنگکار بودم 

مشکلاتی ک داشت

۱ حساسیت به مواد بود 

۲.خیلی کمرم و پام درد میگرفت

۳.کلا از کلمه ارایشگر متنفرم

حالا الان شاغلم کارمندم 

دوست دارم کنارش یه کاری داشته باشم هیلی سلیقمم تو لباس عالیه اما نمیخوام الان کارمو از دست بدم 

بنظر شما برم دوره خیاطی و مزونی دوزی و لباس اماده کنم مجلسی؟یهو مثلا بعذ ی سال ی حا اجاره کنم یا برم همون سالن

اینم بگم از سالن کلا واسم ترولی و سشوار و کاسه رنگ مونده همش مصرف شده باید از نو بخرم 

میخوام ی جور باشه کنار کنارم ی برنامه سه جهارساله داشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ کارمندی که عزیزم اصلا سمت لاینای سالنی دیگم نرو چون هم وقت میخواد هم جون !بازم البت بستگی به استقامت و انرژی شما  داره عزیزم من باشم باید خدا رحمتم کنه کارا سالنم زیاده چون و فق ب چشم نمیاد انچنان

+خدایاشکرت🤍

همون موقع ک کار اصلیمم بود سه بار بیهوش شدم از خستگی

دقیقا منم هم از فضای گاها خاله زنک و شو اف خانما خوشم‌نمیومد هم چون دستیار بودم چیزی گیرم نمیومد انچنان مقابل ساعت ها کارم کشیدم بیرون..سمت طراحی لباس و دوخت برین اگ سرمایش و دارین این اینده ش فراتر از حد تصوره خوومم دستم باز بود تا الان رفت بودم 

+خدایاشکرت🤍

دقیقا منم هم از فضای گاها خاله زنک و شو اف خانما خوشم‌نمیومد هم چون دستیار بودم چیزی گیرم نمیومد انچ ...

تو سالن همش دنبال سواستفاده از ادمن چه شده کاری چ از مواد و وسیله من چندبار شد وسیله مو نذاشتم کمد ببینم استفاده میکنن یا نه دیدم اره ورداشتن 

تو سالن همش دنبال سواستفاده از ادمن چه شده کاری چ از مواد و وسیله من چندبار شد وسیله مو نذاشتم کمد ب ...

اره برا کسی که پشتش پر نیست و صاحب کار نیست اصلا خوب نیست همش درگیر حاشیه ای و حتی اگ محیطم خوب باشه و عمومی زیاد نباشه باز باید درگیر نمونه کار گذاشتن باشی جوری که راهتو نبندن تو  اینستا چون همش پیجارو میبندنو.‌‌

+خدایاشکرت🤍

اره برا کسی که پشتش پر نیست و صاحب کار نیست اصلا خوب نیست همش درگیر حاشیه ای و حتی اگ محیطم خوب باشه ...

من کلی مشتری تو اف داشتم ولی قیمت واقعی نه همش حمالی بود گاهی یر بیر با مواد

دور از جون... اره متاسفانه لاین رنگم واقعا سخته..

قیمت پارچم دراوردم واقعا اونجور گرون نیس مخصوصا اگه لباس خوشگل باشه فک‌کنم بخرن ی مدت مزون انلاین داشتم ولی لباس اماده بود