2777
2789

این ازوناس قیمتاشو پایین میزنه

ک فالورا زیاد شن

بعد اصلا جواب دایرکت و کامنت نمیده

فالورا زیاد ک شد پیجو میفروشه:)

اگ هم جواب داد با این قیمتا شک نکن الکیه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازهیچ پیجی خریدنکنیدحتی اگه کدمرسوله های مختلف وپیامکای رضایت گذاشتن وخیلی چیزای دیگه که جلب مشتری کنن ۹۰درصدشون کلاهبردارن ماچندوقته درگیره یه کدومشون هستیم طرف شماره تلفن مغازه وآدرس مغازه گذاشته ماله یه شهره دیگه س ولی پیگیری نمیکنن بخوای بری دنبالش کلی وقت وهزینه بایدکنی

این ازوناس قیمتاشو پایین میزنه ک فالورا زیاد شن بعد اصلا جواب دایرکت و کامنت نمیده فالورا زیاد ک ...

منم تعجب کردم چون اصلا نظر سنجی هم نداره مثلا کسی خرید کرده باشه بیاد کامنت بزاره 

این ازوناس قیمتاشو پایین میزنه ک فالورا زیاد شن بعد اصلا جواب دایرکت و کامنت نمیده فالورا زیاد ک ...

دقیقا همینطوره یه کانالی بودتوروبیکا به اسم پوشاک ماهلین قیمتاش ازقیمت تولیدیم پایینتربودکلی کلاهبرداری کردفقط کانالشوحذف کردین کسی نتونست پولشوبگیره

دقیقا همینطوره یه کانالی بودتوروبیکا به اسم پوشاک ماهلین قیمتاش ازقیمت تولیدیم پایینتربودکلی کلاهبرد ...

حالا فک کن اون روبیکا بوده و راحت میشد از روی آی پی فهمید طرف کیه و کجاست و ب هیچ جا نرسیده شکایت 

این اینستاس و ...

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اره دیدم ولی قیمتشون بالاتره 

سعی کن احتیاط کنی پولت بره هیچکس نمیره دنبالش مطمئن باش چون انقدررقمای زیاددزدی میشه که کسی به این پولااهمیت نمیده برای اطمینان یه خریدکوچیک کن اگه فرستادن دوباره خریدکن

خدا لعنت کنه هرچی دزد و شیاد

جالب اینه دخترخالم بهش میگه پولموپس بده وگرنه شکایت میکنم بهش گفته بدوبروشکایت کن پولتوپس بگیر،یعنی انقدرمطمئنه کسی پیگیری نمیکنه،دخترخالمم به هراُرگانی که مربوط بوده زنگ زده هرکدوم پاس دادن به یکی دیگه،آخرم هیچی به هیچی طرف داره به کارش ادامه میده