2777
2789
خب کو سوالت؟؟؟ 

من برای صاحب خونه کرایشو هر ماه میرختم تو حساب خانمش کارت ب کارت میکردم حتی پول پیش اصافه کردم ریختم ب حساب خانموش

۲تا قرارداد یکساله بسته بودیم تو این ۲سال روال هنینطوری بوده سر هر برج

ایا صاحب خونه میتونه ادعا کنه کرایه به من نداده؟

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای صاحب خونه کرایشو هر ماه میرختم تو حساب خانمش کارت ب کارت میکردم حتی پول پیش اصافه کردم ریختم ...

خب اگر اسمی از خانمش توی قرار دادبرده نشده باشه... میتونه اما شما با شاهد واینکه باهم تراضی کردین که پول به حساب خانم ایشون ریخته بشه میتونین از خودتون دفاع کنید... البته ‌اینها ادله محکمی نیست 

کاربری سوم...   
خب اگر اسمی از خانمش توی قرار دادبرده نشده باشه... میتونه اما شما با شاهد واینکه باهم تراضی کردین که ...

خب قاضی نمیگه دلیل اینکه همون مبلغ کرایه رو ب حساب خانمش ریختی بابت چی بوده دلیلش چیه ؟ و اینکه الان من ۲ماهه تخلیه کردم ۲میلیون از پول پیش من مونده دستش ک بابت اب برق گاز نگه داشته

قاضی نمیگه کرایه اگه ازش طلب داشتی چرا پول پیش بهش دادی نوقع تخلیه؟

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚