2777
2789
عنوان

مامانایی که دو یا سه تا بچه دارین یه لحطه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 40 پست
من جاریم چارتا بچه داره همه رو به کار میگیره و بهشون مسولیت میده اصلا خودش خسته نمیشع،یه بار باهم خو ...

البته چهارمیه الان یکسالشه ولی حتی برا اونم خسته نمیشه بیست چاری بچه ها یا بغلش میکنن یا کاراشو میکنن یا باش بازی میکنن فقط پوشک عوض کردنه با مادرس

اشتباه ما اینه که با وجود بچه و اینکه مدام وسایل میریزن ، دنبال مرتبی خونه هستیم اینطوری خودمون رو ...

شوهرم درک نمیکنه میگه خروجی کار مهمه اگه تو از صبح جمع کردی چرا خروجیش میشه اینکه من اومدم خونه بهم ریختس؟😐

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سه تا وروجک دارم هر چه جمع کنم باز هم اسباب بازیا را میریزن. خیلی را جمع کردم و گذاشتم تو جعبه تا نبینن بریزن اما هر چند وقت یادشون میاد و میخوان.

من که سخت نمیگیرم.الان هر چه بگم نمیفهمن فقط خودمو خسته میکنم. اوایل خیلی جمع کردم الان دیگه فهمیدم نمیشه...

همسرمم میدونه وروجکن گیر نمیده. اما برای غذا خوردن یک روفرشی انداختم  روی اون میشینن. و بعد خوردن چیزی هم یادشون دادم ببرن ظرفو بزارن تو سینک. آخه خیلی کوچیکن هنوز بخوام امر و نهی  زیادی کنم .

اما مهمان بیاد فوری دست به کار میشم و از خودشونم کمک میگیرم میگم بیاید مسابقه هر کسی بیشتر جمع کرد برنده است😅 

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

من جاریم چارتا بچه داره همه رو به کار میگیره و بهشون مسولیت میده اصلا خودش خسته نمیشع،یه بار باهم خو ...

پسرم بزرگم یه کمی کار میکنه اما صد برابر میریزه و میپاشه

همین الان دیگه پا و کمر نمونده برام از بس میریزن و میپاشن خونه رو  بدتر اینکه وقتی کلی تو خونه ...

من در طول روز خیلی تمیز نمی کنم ولی قبل از اومدن شوهرم خونه را تمیز می کنم . مردها عقلشون به چشمشون هست قبل از اومدن شوهرت با کمک بچه ها و با بازی خونه را تمیز کنید و حتما بچه ها را تشویق کن تا عادت کنند موقعی که بابا میاد باید خونه تمیز باشه ولی در طول روز بهشون فشار نیار 

آره برنامه ریزی که میکنم هر روز یه جا رو تمیز کنم بهتر میشه بدیش اینه پسر کوچیکم اصلا نمیخوابه نمیزا ...

منم سالهاست روزا نمیخوابم، خطرناکه تنها گذاشتنشون، اصلا با سروصداشون هم نمیشه خوابید روزا. من صبح کمخوابیمو جبران میکنم اکثرا.مال من بزرگه نمیخوابه از همه پرحرف تر و اکتیو ترم هست.ولی دوتا کوچیکا میخوابن. سومیم شیطونه. وسطیم دختره آرومه خداروشکر، اسمشو گذاشتیم سایلنت. خخخ

بچه دوستمم کلا تو اتاق بازی میکنه بعد عادتم کرده بعد بازی اسباب بزاریارو حتما سرجاش بزاره اتاق مرتب شه  چراغو خاموش کنه بیاد بیرون چهارسالشم هس،بنظرم همه چی بحث عادت دادن و مسولیت دادنه،عادتشون بده یه مدت قوانین بزار  دیگه عادت میکنن حتی شده با قول جایزه و پاداش،ولی عوضش مسولیت پذیر میشن مادراشونم اذیت نمیشن،درنهایت اینکه خودتو ازار نده اگه حالا یه روزایی نامرتبه با وجود بچه واقعا طبیعیه

منم سالهاست روزا نمیخوابم، خطرناکه تنها گذاشتنشون، اصلا با سروصداشون هم نمیشه خوابید روزا. من صبح کم ...

خوشبحالت لااقل یه سایلنت داری🤣

من که جفتشون رو ویبره و سرو صدای زیااادن تازه تلوزیونم صداشو زیاااد میکنن

همین الان دیگه پا و کمر نمونده برام از بس میریزن و میپاشن خونه رو  بدتر اینکه وقتی کلی تو خونه ...

خدا قوتت بده

با تشویق و ترغیب بچه ها میتونی کاری کنی خودشون اقلا اسباب بازی ها و وسایل خودشونو جمع کنن مثلا مسابقه بذار عروسک ها رو بندازن تو سبدشون یا هرکی زودتر فلان جا رو مرتب کرد برنده اس و از این قیبیل بازی ها که بچه ۲ساله هم میتونه انجامش بده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

تمام بچه ها باید همین باشن منتهی الان خانوما فک میکنن اسمون سوراخ شده بچشون افتاده پایین، مخصوصا که پسرم باشه، دگه خودکشی میکنن براش، ولی نمیدونن چه ظلم بزرگی در حقش میکنن، حرفشونم اینه وای نه بچم لای پر قو بزرگ کنم، بچه از دوسالگی باید بهش مسئولیت بدی، وسیله های خودشو جمع کنه، جاااریت خییلی کار خوبی میکنه

شوهرم درک نمیکنه میگه خروجی کار مهمه اگه تو از صبح جمع کردی چرا خروجیش میشه اینکه من اومدم خونه بهم ...

مشکل تمیز و مرتب بودن خونه نیس

مشکل عدم درک هست 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

تمام بچه ها باید همین باشن منتهی الان خانوما فک میکنن اسمون سوراخ شده بچشون افتاده پایین، مخصوصا که ...

اره خدااایی،بچه مادر سالم میخاد تو بیست سالگی بچه، مادر هی کمردرد و پادرد داشته باشه بچه رو خسته میکنه واقعا بچه ها انرژی زیادی دارن اگه هی بخوای ریخت و پاششونو جمع کنی از پا درمیای باید مسولیت پذیر باشنن