اره خدااایی،بچه مادر سالم میخاد تو بیست سالگی بچه، مادر هی کمردرد و پادرد داشته باشه بچه رو خسته میک ...
و این مسئولیت ایجادش به عهده مادره، الان بچه ها تا هفت سالگی بلد نیستن قاشق دست بگیرن، مایه کلاس اولی داریم از بس لوس و بیمزست، هنوز مامانش قاشق میزاره دهنش، محبت و دوست داشتن حدی داره، بچه هامونو خوار و ذلیل بار نیاریم، بچه باید اناقشو جمع کنه، حتی لباساشو بدیم خودشون تا کنن، لباساشونو خودشون عوض کنن، کثیف هارو بندازن داخل سبد حموم، بالشت و پتوشونو جمع کنن، وسیله سفره و خییلی چیزای دگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوشبحالت لااقل یه سایلنت داری🤣 من که جفتشون رو ویبره و سرو صدای زیااادن تازه تلوزیونم صداشو زیاااد ...
😂😂عزیزم... خب مساوی هستیم دیگه، هردومون دوتا وروجک رو داریم. خخخ. خدا حفظشون کنه. راستی جسارتا نزارین تی وی با صدای بلند ببینن. شوهرم ممنوع کرده میگه گوششون آسیب میبینه، البته فک نکنی خیلی شوهرم حواسش بهشون هست نه. همه چیشون با منه.. ولی میگه باصدای بلند ببینن عادت میکنن و شنواییشون هم آسیب میبیه. یه بار تو گوگل هم خوندم نوشته بود با صدای کم و معمولی ببینن بیشتر دقت میکنن که بفهمن برنامه چی میگه و تمرکشون بالا میره ولی تی وی صدای بلند تمرکز بچه ها رو کم مکنه
خییلی کار عااالی انجام داده، دور از جون مادر خانواده کنیز نیست که، حتی بچه ها میتونن با جارو دستی جا ...
اره وااقعا،بعد کسی که سه چار تا داره قطعا بزرگه سن معقولی داره واقعا میتونن کمک بااشن،بقول شما زنای ایرانی فک میکنن مادری ینی همش فداکاری و از خودگذشتگی،من کل نوه های خونواده شوهرم پسرن،کلا اخر هفته ها که جمع میشیم پذیراییا و بردن و اوردن وسایل شام و یکم تمیزکاری با پسراس،خانوما فقط شامو اماده میکنن و ظرف شستن،کلا عادت کردن پسراشون کار کنن تو خونه،فقط شوهر من نمیدونم چرا اصلا کار نمیکنه 🤣ولی فقط تو مهمونی خیلی کمک میده تو پذیرایی کردن،مادری که خیلی خسته بشه و استخون درد بگیره توانی نمیمونه برای شوهرش و زندگیش بزاره
اره واااقعا،به نفع خودشونم هس بی عرضه و لوس بار نمیان حس توانمندی میگیرن منم بچه دار شدم حتما همیشه ...
من واقعا اطرافم دیدم بچه هایی که از اول مسئولیت داشتن عااالی بار اومدن و حتی تو زندگی خودشون هم موفق شدن اما اونایی که لوسن و فک میکنن فقط اونا بچه دارن به جایی نرسیدن چون همش انتظار دارن یکی براشون کاری انجام بده