2777
2789
عنوان

دوستان به نظزتون ممکنه تقاص حرفامو پس بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 95 پست

خدا بهت صبر بده. حالا از دلش در بیار کاریه که شده. ببین قدیمی ها اطلاعات پزشکی نداشتند. تازه آدم وقتی اعصابش خورده ممکنه بیشتر ناپرهیزی کنه. آرتروز شدید هم جلوی فعالیت بدنی رو می گیره و میشه یه چرخه معیوب توی دیابت که نتونی وزنت رو هم کنترل کنی. ان شاء الله خدا هزار برابر به خاطر کمکهات بهت خیر بده.

در موردت مادرت میشه بگی با چه علائمی تشخیص اسکیزوفرنی دادند؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم تو هم آدمیزادی خسته میشی درمونده میشی  از پدرت عذر خواهی کن و بگو ک دوستش داری و اون حرف از خستگی بوده ماشالله بهت افرین ک اینقد اراده داشتی هم درس میخونی عهم زندگی اداره میکنی میدونم حقت لین نبوده ولی خب عزیزکم  تو بهترین  دختر دنیایی خیلیا جات بودن دووم نمی‌آوردند 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

وقتی دلی میشکنی باید جبرانش کنی اگه جبرانش کنی اون انرژی منفی کم میشه وبر نمیگرده به زندگیت سعی کن از دلش دربیاری وجبران کمی اونم قطعا از شرایطش بیش از تو ناراحته وچون مرده غرورشکسته اش خیلی آزارش میده 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
اون وقت آه و نفرین مادر بزرگم رو چیکار کنم،دیگه بیخیالش شدیم و ازش انتظاری نداریم،چون چیزی هم بگیم ج ...

عزیزم اگه دلت آروم نمیشه استغفار کن از خدا به نیت پدرت و سر نماز با خدا حرف بزن آروم میشی 

حتما هم برو یه گل برا پدرت بگیر ازش معذرت خواهی کن 

از دلش در بیار حتما عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
پدرم زود از پا افتاد و الان زمین گیره چون وقتی سر پا بود به هیچ عنوان مراقب خورد و خوراکش نبود و خیل ...

ماهم که مادرمون سالم بود از ۷ سالگی کارای خونه رو انحام میدادیم یادمه صندوق میذاشتم زیر پام تا بتونم ظرف بشورم . خیلی خوبه که متوجه وضع اشفته خونتون شدی میتونی وضع خونتون تغییر  بدی تا لا اقل خودت و خواهرت ازدواج خوب داشته باشین

چه شرایط سختی😔انشااله قدرت و توانایی خودت انقدر زیاد بشه که محتاج هیچ مردی نباشی تو زندگیت الان خودت از هر مردی مرد تری نگران کارما و اینچیزام نباش به جاش باید جواب این همه خوبی و فداکاریهاتو ببینی 

بیمارای ک مشکل روحی دارن خیلی گناه دارن چون کسی مراقبشون نیست و محکوم مییکننشون

پدرتون میتونسته مراقب خودش باشه ک جسمش اسیب نبینه اما مادرتون واقعا دست خودش نبود

باید ایشون و میبردیددکتر تا کنترل شه

حلالم کنید لطفا…اگه تونستید برام دعا کنید…

مادرتو از خونه بنداز بیرون

چه حرفیه میگید.

مادر اگه هیچ کاری هم نکرده باشه نه ماه بچه تو شکمش بوده و دو سال بچه رو شیر داده.

راستش کمی ناراحت شدم از اینکه اسی راجع به مادر اینجوری حرفید.

من خیلی دیدم تو فامیلمون مادر اینجوری .مثلا زندایی پنج تا بچه آورد یک غذا درست نکرد همیشه خونه مادربزرگم بودن

پدرم زود از پا افتاد و الان زمین گیره چون وقتی سر پا بود به هیچ عنوان مراقب خورد و خوراکش نبود و خیل ...

عزیزززززم خیلی خسته ای خیلییییی خدا بهت صبر بده توااان و تحمل ات رو صد برابر کنه ....🌺🌺💜💜 آفرین بهت که همچین بچه ی  قوی و مسئولیت پذیری هستی ک همه جوره پای پدر مادرت وایستادی ...مطمعنم پاداش لین زحمت کشی هاتو بزودی میگیری و دلت شاد میشه. دیدم که میگم.

عزیزم روان این دختر و خواهرش نابود شده همیشه منتظره مادرش خوب شه و مادری کنه به حرف آره آسونه منتها ...

عزیزم چاره چیه بشینه گریه کنه و حسرت گذشته بخوره ؟ گذشته که نابود شده لااقل آینده شو بسازه