2777
2789

به اندازه ی بقیه خوشگل نبودم 

ازم تعریف نمیشد

مامانم خیلی بهم سرکوفت میزد و حس میکردم دوسم نداره اصلا

بابام پول نداشت و خیلی چیزا برام عقده شد

دوستی نداشتم حس میکردم همه ازم بدشون میاد 

استرس داشتم ترس پس زده شدن داشتم

خیلی چیزا حل شدن الان اما هنوز اون فکرا تو سرمه 

خیانت دیدم

همه ی اون چیزایی که درستشون کرده بودم همه ی اون فکرای بچگیم باز برگشتن:)

دعا کنید حالم خوب شه..🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنهایی همیشه تنها بودم هیشکی نمی‌گفت این بچه هم آدمه البته همیشه خونه شلوغ بود اما کسی آدم حسابمون نمی‌کرد اما من الان خوشحالم که با بچم این طوری نیستم😌قربونش بشم

😂😂😂تو منی یا من توام ؟؟؟ با این تفاوت ک من ۱۴ سالم بود😂💔مادرم همش‌میگف سگ تورو نمیگیره تا ی خاس ...

حالا جالبش اینه مامانم معلم و بابام مدیر. بعدها که میرفتم روانشناس فکر کرد مامان و بابام بیسوادن. 

یه دختر عمه سفید و چشم رنگی و ج ن ده داشتم، مدام بابام میکوبید تو سر من که چادر از سرم نمی افتاد

واقا کمک میکنه به روانشناس گفتنش؟

روانشناسی ک من رفتم کمک آنچنانی نکرد ولی چون ساکت بود حرفامو گوش کرد تموم حرفه و زخمایی ک تو دلم موند رو جلو روش ریختم بیرون اونم فقط گوش کرد 

برا هفته بعدشم گغت هرچی تو دلت مونده ک آزارت میده بنویس رو کاغذ برام بیار براش بردم بهم گفت بهشون از صفر تا صد نمره بده بعد ک نمره دادم خودشم برام درجه بندی کرد که چقدر آزارم میدن و بهم گغت منم درجه بندی هاشو نمره بدمو برا هفته بعدم گفت چکار کنم اون خاطرات از ذهنم پاک بشه 

اگه بخواین بگردم دنبال اون تمرينه اگه پیداش کردم براتون بفرستم 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!