2777
2789
من وقتی میرم خونشون حالم تا مدتها داغونه مخصوصا الان ک عروس سرخ و سفید اوردن خونشون! الان ک چند ماهی ...

حالا برای من اینجوری نیست. از وقتی با کسی ازدواج کردم که باب طبع خودشونه تازه یادشون اومده محبت کنن. وقتی قربون صدقم میرن خدا شاهده می‌خوام بالا بیارم

حالا برای من اینجوری نیست. از وقتی با کسی ازدواج کردم که باب طبع خودشونه تازه یادشون اومده محبت کنن. ...

خونواده منم سعی دارن جبران کنن مثلا میرن مسافرت کلی سوغاتی میارن یا کادو واسه تولد مسافرت میخان برن میگن تو بیا و...ولی درکنارش بازم حرفای آزار دهنده دارن منم چون حالم بد میشه کلا دیگه سمتشون نمیرم و وقتی میخان بیان میپیچونمشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اونم مث باباته؟! پس چرا باهات ازدواج کرد؟

خیلی پیچیده هست. فقط این رو بدون که بابام رفت گفت بیاید این رو بگیرید برای پسرتون. منی که کلی عاشق و خواستگار غریب داشتم. چی بگم. خدا به حق حضرت زینب دلم رو آروم کنه. رسماً مامان و بابام رفتن التماس. با این که می دونستم خودش عاشقمه. با این کارها من رو خوار و خفیف کردند. چه زجرهایی که کشیدم. مدام هر چی زن سفید میدید می کوبید تو سرم. چه قدر از خودش و خانوادش عذاب کشیدم.

حالا اینا رو ولش کن. خدا خیلی هوام رو داشت. خیلی اتفاقهای خوب برای دلم افتاد و اونا هم بد تاوان دادن و میدن. حالا فکر نکنی سیاهما. گندمی و قد بلند و خوش هیکل. هررررررر جا میرم از زیباییم میگن. این طایفه عقده ای و مریضن. الآنم هیچی ندارن. دیگه فکر کن خانواده شوهر من از هفت تا پسر سه تاش شیشه میکشه، یکیش دوتاش بازه، یکیش اهل لواطه. میخوای از این آشغالا چی در بیاد؟؟؟

شوهرمم همچین آدم نیس برو تاپیکامو بخون ببین چ غلطی کرده

ببین من یه کاری کردم که برنده این دنیا شدم اللهی شکر تا حالا. در مقابل زجرهام و بی کسیهام بیشتر رفتم سمت خدا و فهمیدم کسی به جز اون ندارم. الان تمام دغدغم ظهور امام زمان و تربیت دو تا بچه شیعه ی واقعیه. همشون بریز پشت سرت. الان فاز زندگی من با همشون متفاوته. دلشکسته ام . ولی آرومم. تو هم خودت رو بکش بیرون از این ماجرا و بنداز تو بغل خدا و اعتقاداتت رو محکم کن.