2777
2789
عنوان

عمل تنگی واژن

1794 بازدید | 15 پست

چند روز بعدش نیاز به استراحت مطلق دارع؟؟من تا دوازده روز استراحت مطلق بودم فقط دستشوی‌میرفتم  و حمام ایستاده...بهد از اون گهگاهی بچمو‌بغل میکردم یا میشنستم...الان هجده روزه عمل‌کردم باز چنتا بخیه افتاد...بنظرتون کم استراحت کردم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا درد نداره ..بعد چیکار میکنن دقیقن

با شیاف قابل کنترل هست دردش...بعدا هفته اول درد داره فقط بعدش بخیه ها اذیتت میکنن کمی...کانال واژن رو از بالا تنگ میکنن تا بیاد بیرون هم تنگ میکنن

یبار دکتر زنان بهم گفت عمل تنگی واژن فقط پوسته بیرونیا میدوزن داخل همونجور گشاده درواقع فقط،باعث میش ...

من بخیه داخلی زیاد دارم..کانال رحمی رو از همون بالا دوختن تا پایین...بخاطر پنج تا بخیه بیرونی ینی من یک ساعت و نیم اتاق عمل یودم😑

اره هزینه من تازه ازدواج‌کردم ولی حس‌میکنم باید عمل کنم نمدونم چرا سخت بود؟

خود عمل سخت نیس دردش هم با مسکن کنترل میشع...نگهداریش سخته....استراحت مطلق باید باشی دیکع...بیست و پنج تومن یه شب بیمارستان نگه داشت

من بخیه داخلی زیاد دارم..کانال رحمی رو از همون بالا دوختن تا پایین...بخاطر پنج تا بخیه بیرونی ینی من ...

نمیدونم منم حرف اونو گفتم میگفت بعدش خانوم خیلی دچار دردمیشه حین رابطه...وای چقدر سخت 😑 

نه الان دست نزن به بدنت بعد از بارداری و زایمان برو 

کسی از خانواده یا فامیل متوجه شد؟

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

من انجام دادم وسخت نبود حدودا ۱هفته یکم احساس سوزش داشتم و به مرور خوب شدش ، هنگام رابطه واقعا تغییر خیلی زیادی احساس میکنم و راضیم از اینکه انجام دادم این عمل رو 

دکترم  عاطفه الهویی نظری  بود واقعا مهربون و خوش برخورد هستن کارشونم که عالیه