2777
2789
عنوان

مددکار اجتماعی

290 بازدید | 9 پست

دوستان کسی هم با شغل مددکاری آشنا باشه من خیلی علاقه دارم به این شغل و چجوری میتونم وارد این شغل بشم چه رشته ی باید بخونم؟خودم فوق دیپلم نرم افزار دارم میشه هر کی هر چقدر اطلاعات داره برام بگه ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وای خوداااا باورم نمیشهههه بالاخره یکی پیدا شد مثل خودم به مددکاری علاقه داشته باشه😍😍😭 به هرکی میگم شروع میکنن نصیحت کردن که به درد نمیخوره و فلان و بهمان.. من گوشم پره از این حرفا 

سلام وای خوداااا باورم نمیشهههه بالاخره یکی پیدا شد مثل خودم به مددکاری علاقه داشته باشه😍😍😭 به هر ...

اره علاقه دارم شما چه رشته ای خوندیم اصلا خودت دنبالش نرفتی

دبیرستان چه رشته ای خوندی؟ باید کنکور رشته نظری بدی اگه میخوای دانشگاه دولتی بری

ریاضی خوندم ینی کنکور سراسری باید بدم!آخه دیدم دانشگاه های علمی کاربردی رشته مددکاری اجتماعی دارن من فک میکردم میشه اینو خوند

ریاضی خوندم ینی کنکور سراسری باید بدم!آخه دیدم دانشگاه های علمی کاربردی رشته مددکاری اجتماعی دارن من ...

اگه بخوای کار پیدا کنی بهتره دانشگاه دولتی بخونی 

شما اگه از دانشگاه خوب دولتی فارغ التحصیل بشی یه لحظه هم بیکار نمیمونی

الان همه جا دانشگاه محور شده