2777
2789
عنوان

تولدم مبارکتون نباشه؟🥹

166 بازدید | 32 پست

آقا تاپیک قبلیم فاز افسردگی داشتم الان شادمممم😍❤️

یهو حالم خوب شد❤️🥹😍

خدایا شکرت ✨🤍

سلام بر ۱۸ سالگی🥹😍🤍

ولی هممون نیاز به یکی داریم وقتی که ناراحت و غم زده‌ایم بهمون بگه : شکستی؟ حالت بده ؟ بیا میکنم دلتو باند پیچی من❤️‍🩹:)

تولد مبارک♥️🫂✨

فقط حیدر امیرالمؤمنین است♥️🌱امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او می‌اندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.♥ راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».✨️حب الحسين هويتنا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم تولدت مبارکه 

همیشه خوشحال باشی ❤️❤️😍انشالله یک دانشگاه خوب قبول بشی و سفید بخت بشی

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

انشالله امسال کلی از آرزوهاتون بر آورده بشه🤍🎂

مرسی با تشکر فراوان همچنین شما🥹❤️🤍

ولی هممون نیاز به یکی داریم وقتی که ناراحت و غم زده‌ایم بهمون بگه : شکستی؟ حالت بده ؟ بیا میکنم دلتو باند پیچی من❤️‍🩹:)

۱۹آذر؟؟

تولدت مبارک آذر ماهی جان 

آذر خیلی ماه خوش شانسیه که تورو تو خودش داره

منم ۱۷آذر تولدم بود😊

قدر فرصتا و روزاتو بدون برای هرچیز و هرکس بیهوده ناراحت نشو عمر واقعا کوتاهه به بهترین وجه ازش لذت ببر بدون شعار میگم

باورم نمیشه به همین زودی ۲روز از ۲۳سالگیم گذشت انگار یک ساعت پیش بودم شوهرم برام تولد گرفت مهمون داشتیم🙃🙃

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ای جانم تولدت مبارکه  همیشه خوشحال باشی ❤️❤️😍انشالله یک دانشگاه خوب قبول بشی و سفید بخت بشی

واااییی مرسی قشنگم چقدر دعای‌خوبی کردی عاقبت به خیر باشی🥹🤍❤️❤️❤️

مبارکمون باشه 🎊🎊🎊🎊

قربونتون برم من 😍❤️