2777
2789
عنوان

پدرم در حال مرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 7078 بازدید | 147 پست
آخر دنیا که میگن برای ما اینجاست نازنین پدرم داره از دستم با این حال زار میره

اره منم این درد رو کشیدم و هنوز ک بهش فکر میکنم به جنون میرسم سعی میکنم مدام فراموش کنم😔 البته تو بغل خداست الان چ جایی بهتر از بغل خدا😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نطر شما لوله گذاری و زندگی وابسته به دستگاهه؟ پدرم خودش راضی نبود همیشه میگفت اگه بخوایم به خواسته ...

بعدا عذاب وجدان راحت تون نمیذاره 

گناه داره، با تموم وجود سعی کنین بمونه، اگه نموند دیگه خواست و اراده ی خداست و اون موقع وجدان تون راحته که از هیچ کاری دریغ نکردین، من اگه باشم این کارو میکنم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
آدم که دلش نمیاد نمیدونم بخدا چی بگم خدا شفاشومن بده  خودم پدمو ۲۰ روزی هست  از دست دا ...

خدا رحمت کنه، جایگاهش بهشت و روحش قرین رحمت

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

زنعموی من معدش رو سوراخ کردن دوسال غذاهای میکس شده از طریق لوله و سرنگ بهش میدادن 

بچه هاش  مثل پروانه دورش میچرخیدن 

انگار مادرشون شده بود بچشون نازش میکردن لوسش میکردن 

قربون صدقه میرفتن 

واقعا خدا اجرشون بده

از من که پدرمو ۴ماهه از دست دادم بشنوراه اولو انتخاب کن  توروخدا به راه دوم حتی فکرم نکن. بعد ...

😔😔😔وای ب دلت خواهر خدا بهت صبر بده و پدرتونو رحمت کنه

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)

پدربزرگ همسرم، چن ساله زندگی نباتی داره، بچه هاش مثل گل ازش مراقبت میکنن، دکتر گفته اینجوری که شما بهش میرسید سال های سال زندس، 

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
چیکار کنم شما بگو

نمی‌دونم چی بگم عزیزم شرایط شمام سخته..فقد جوری نشه ک بعدش عذاب وجدان داشته باشی ..هر چی باشه ی انسانع و مهم تر ک باباته.بهش رسیدگی کنید تا نفس ک داره

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

عزیزم 💔 💔 

به حرف دکتر گوش بدین زندگی نباتی بهتر از اینه که خدایی نکرده دور از جون از دستشون بدین 

انشالله که به حق  آقا امام زمان (عج) معجزه بشه و حالشون خوب بشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

عزیزم.شما هرکاری از دستتون بر میاد انجام بدید .عمر دست خداس ولی با این شرایط ک گفتی فکر نکنم بیشتر ۱ ماه زنده بمونه.پس اگر به حالش ولش کنید هیچ فرقی با قتل نداره.و اینکه الان اگه خدمت کنی به پدرت قطعا دعا خیرش پشت سرته و بعدا هم حسرت نمیخوری چرا کم گذاشتین براش.

خدا رحمت کنه، جایگاهش بهشت و روحش قرین رحمت

فدات عزیزم  بد نبینید ان شاء الله 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭