2777
2789
عنوان

پدرم در حال مرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 7077 بازدید | 147 پست
چیکار کردن  چقدر موند بهتر شد؟

هوشیاریش اومد پایین بعد دوهفته مرد

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم که دلش نمیاد نمیدونم بخدا چی بگم خدا شفاشون بده 

خودم پدمو ۲۰ روزی هست  از دست دادم 😭😭😭😭😭😭 ایست قلبی کردن در سن ۶۴ سالگی دارم دق میکنم واقعا 😭😭😭😭

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

یاد پدربزرگم افتادم 

بابام رفت بالای سرش توی همین وضعیت بود یهو چشاشو باز کرد میگفت عمرت اومد بابا پسرت اومد .... اومد 

پدربزرگم که اصلا واکنشی نداشت دستشو آورد بالا ک بابام دستششو بگیره اشک از گوشه چشماش اومد🫠

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

از خدا زیاد خواستم راه نشونم نمیده لحطه به لحطه عرصه رو تنگ تر میکنه شما بگو

الهم صل علی محمد و آل محمد 

واقعا چیزی برای گفتن ندارم فقط یه لحظه خودمو جاتون گذاشتم اشکام ریخت 

.......

آخر دنیا که میگن برای ما اینجاست نازنین پدرم داره از دستم با این حال زار میره

😔😔 واااای چه شرایط سختی، خدا بهتون صبر و توان بده، قلبم درد گرفت

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

حتی تصورش هم دردناکه چ واقعیتش...فقط از خدا برای پدرتون و شما خیر و آرامش میخوام😔😔😔😔

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
تمام راه های درمان رو امتحان کنید.که عذاب وجدان نداشته باشید و عامل مرگش نشید.توکل بخدا.اینا امتحانه ...

نطر شما لوله گذاری و زندگی وابسته به دستگاهه؟

پدرم خودش راضی نبود همیشه میگفت

اگه بخوایم به خواسته ش احترام بزاریم خودمون باید بکشیمش

The trouble is you think you have timeBuddha

https://eitaa.com/hghshenas110

شاعرَم درهردو جَهان،                                                                    شیفته بر رهگذران،                                                                              که شایَد خبری ازتو آرند بر زَبان،                                                                    یاصاحب الزَّمان،                                                                                 اَدرکنی.                                                                                                                                                                         ✹ ✺  ✉ ❃☂ ☘☼❄ ✿                                                                 ☫ شاعر:اِل.آهِ.ق 🌈

از من که پدرمو ۴ماهه از دست دادم بشنوراه اولو انتخاب کن 

توروخدا به راه دوم حتی فکرم نکن.

بعدتر که دور از جون فوت شد میفهمی من چی میگم.

من خودم تا اونجایی تونستم به پدرم رسیدگی کردم با سرنگ آب و غذا دادم بهش.

ولی با این حال الان که نیست پیش خودم میگم کاش فلان کارم براش میکردم .باورت نمیشه یادش به لحظه م از سرم بیرون نمیره.

روزی نیست که بخاطرش اشک میریزم.

لوله رو از بینی وارد معده میکنن و از این راه بیمار تغذیه میشه 

تراک هم راه نفس بیمار از رو گلوش یه چیزی داخل میبرن 

اینا که بیمار رو اذیت نمیکنن در واقع کمک بیمار برای تنفس و تغذیه هستن 

الان شما بیمار ضریب هوشی ۸ رو اصلا نباید میوردید خونه

از خدا زیاد خواستم راه نشونم نمیده لحطه به لحطه عرصه رو تنگ تر میکنه شما بگو

من شما رو درک میکنم

پدرم دوسال پیش فوت کرد.

بنظرم با سرم ادامه بدید بهتره

چون خودش داره عذاب میکشه

من پشیمونم که به پدرم داروهای اشغال شیمی درمانیو میدادم

.