2777
2789
عنوان

خانمای خیاط میشه بیاین

390 بازدید | 8 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر

من یه مدل لباس مجلسی میخوام بدوزم که نیاز به باکس دوزی داره وباید بدمش به مزون دوز اما نمیخوام‌ خیلی هزینه خیاطی بدم

به نظرتون کرست میتونه جای باکس دوزی رو بگیره و کار خوب میشه؟

لباسی که میخوام بدوزم👇و مدل کرست

نه نمیتونه یاهزینه کن یاازخیراین تن خوربگذر

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم بگید این مدل چ پارچه ای میخواد و چند متر؟

کرپ الیزه،اگردرشت نیستی سه متر

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

میشه 

اما باکس دوزی بهتره 

بازهم با خیاطی که میخاید کارتون رو بدید مشورت کنید 

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
راستش خیاط ن دوره لباس عروسو نرفته و بلد نیست باکس دوزی کنه میتونه روی همین کرست کارکنه یا اینکه با ...

اگه میخاید همچین تن خوری داشته باشه باید براساس الگوی ژورنال کار دوخته بشه 

شما برید یه تاپلکس بخرید و لباستون با الگویی که لقی ها گرفته نشده باشه دوخته بشه لباستون مثل عکس تو تن نمیخابه

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...