2777
2789

قورتم ندین میگم تو این شرایط،بد که اکثرمون درامدامون‌کمه بنظرتون زدن تاپیک که چقدر دارایی وپس انداز دارید ویاچقد طلا دارید باعث ناراحتیتون نمیشه خب منم دلم میخواست پدرمادر حمایتگر داشته باشم وقتی این تاپیکارو میبینم ناراحت میشم که چرا درامدم کمه ومقایسه میکنم درضمن طلا هم ندارم 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا خوشم نمیاد در مورد تاپیک های بقیه نظر یا تصمیم گیری کنم مگه خط قرمز های خاصی رو زیر پا گذاشته باشن (تاپیک فحاشی یا مثلا حرف های جنسی خاص)

من دوست دارم تو محیطی فعالیت کنم که اونی که می خواد تاپیک حس ششم بزنه، بتونه بزنه، اونی که سر صبح تاپیک صلوات و امام زمان می زنه هم بزنه، اونی هم که تاپیک چقدر پس انداز دارین و چقدر طلا هم راحت بتونه سوالش رو بپرسه و فعالیت کنه

ما هر کدوم یک عدد انسان بالغ هستیم توی این سایت

ما باید بتونیم خودمون رو کنترل کنیم که کدوم تاپیک بریم و کدوم نه

این مشکل بقیه نیست اگه ما هی مقایسه می کنیم

مشکل بقیه نیست اگه حوصلمون سر می ره و میریم تو تاپیک هایی که می دونیم با جواباش حال نمی کنیم

ما باید رو خودمون کار کنیم. حد و حدود های ما برای خود ماست و نه رفتار و تصمیمات بقیه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!