2777
2789
عنوان

یه پسری دیدم ک بخاطرش خودکشی میکنن

1218 بازدید | 60 پست

سه تا پسر داشتن راه میرفتن هرسه بااستایل دارکدارم ونیم بوت خیلی خوش قیافه وجذاب بودن خواهرم میخاست. از جلوشون رد بشه منم نگاهشون میکردم اشاره میکردم به خواهرم سرشون پایین بود یکیشون موهاشو مش قرمز داشت اینقدر جذاب بودن دختری که جای من بود آب دهنش میریخت یاغش میکرد نگاش بهم افتادتوگوش رفیقش یچی گف بعد بالبخند به منی که بالباس زشت وسیبیل نگاه کرد من ازشون دورشده بودم تصور کنید اون سرش کج شده بود با لبخند وچشمای بشدت براق به من با چشم گشاد وابروی بالارفته بنده خدا تمام تلاششو کرد مخمو بزنه 

حتما با ماسک سیاه و موهای سیم ظرفشویی و گردنبند صلیب و ...اره؟😂

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرمن قشنگ نیست پسراینجوری

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
حتما با ماسک سیاه و موهای سیم ظرفشویی و گردنبند صلیب و .. .اره؟😂

کراش دخترای ۱۷و۱۸ساله😐

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

اخه مرد چرا باید مش اونم قرمز بزنه به کلش

منیم بالام بو دونیا ایله اویناما،سن جاوانسان دونیا قوجا دونیادی،دشمن ندیر؟ دوست ائوینی دوست ییخار،بیلن بیلیر دونیا نئجه دونیادی...عمره،گونه اعتیبار یوخ ازلدن،بیر ده دونوب یارپاق اولماز خزلدن،بئشییندن بیزه تابوت دوزلدن، بلئییندن کفن تیکن دونیادی کیم نه آنلار بو ظالیمین ایشیندن،چوخلارینی کئچیردیبدی دیشیندن،موحکم یاپیش پاپاغیندان،باشیندان،باشدان پاپاق آلیب قاچان دونیادی. 

اینکه میگی دخترا خودکشی میکنن اون دخورا آدم نیستن از نظرم چون اونا آهن پرست و قیافه براشون مهمه و براشون عشق و اینا یه شوخیه 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹