2777
2789

دوستم بهش گفته هیچوقت که بعد از من به ذهنت نرسیده به کس دیگه ای تو فضای مجازی پیام بدی؟؟ اونم گفته خب همه ی مردا به ذهنشون میرسه ولی نه هرگز همچین کاری نکردم و نمیکنم. بعد دوستم عصبانی شده اونم برگشته گفته من فکر میکردم دارم حرف خوبی میزنم نمیدونستم ناراحت میشی منظورم این بود که مردا همه اون حس شیطنت رو دارن🤐🤐🤐بعد جالب اینجاست که هی بحث رو ادامه میدادن احتمالا بیشتر گند میزده. بنظرم پسره اوسکوله، نیست؟؟ 🤦🏻‍♀️دوستم دیگه قطع کرده و قهر کرده مثلا اما من بهش گفتم اینطوری نیست که همه ی مردا اینجوری باشن و عقده ای باشن اینو تا قبل از عقد یا حالیش کن یا خودت یه فکری بحال خودت کن. فکر کنم منم حالشو بدتر کردم🥺🥺

هم دوستت هم تو خیلی فانتزی تشریف دارید😁پسره راست گفته ممکنه به ذهن هر کسی برسه اما مهم اینه عملی نشده

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتاشون بی سیاست 

ولی پسره راست گفته 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

دوستت حساسه خب نباید این سوال ر میمرسید پسره هم جواب بری نداده چرا شما تا حقیقت رو می‌فهمید تلخیش رو تحمل نمیکنید حق حقیقته همه مردا همینن اگرم دنبال کسی دیگه نزن اون حس شیطنت رد دارن هروی کا باشن هرکی طرف آدم خوبیه ک حقیقتو گفتهد

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
هم دوستت هم تو خیلی فانتزی تشریف دارید😁پسره راست گفته ممکنه به ذهن هر کسی برسه اما مهم اینه عملی نش ...

چرا فانتزی؟؟ آخه واقعا به بعصی مردا عمرا نمیخوره اینجوری باشن آ🥴🥴

دوستت حساسه خب نباید این سوال ر میمرسید پسره هم جواب بری نداده چرا شما تا حقیقت رو می‌فهمید تلخیش رو ...

واقعا؟؟ پس منم بعد از این همه سال زندگی مشترک دوستمو بد راهنمایی کردم🤦🏻‍♀️

چرا فانتزی؟؟ آخه واقعا به بعصی مردا عمرا نمیخوره اینجوری باشن آ🥴🥴

همشون همینن اونایی که نمیاد بدتر از همه

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

خب بنظرم پسره راستشو گفته همه مردا این حسو دارن حتی زنا ولی بعضیا که این کارو نمیکنن چون شعور و ترربیتشون این اجازه رو بهشون نمیده.دوستت جنبهشنیدن حرف راستو نداشته.

نباید میپرسید

اللنم حرف زدن جدی بگه خط قرمزم خیانته و..

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
واقعا؟؟ پس منم بعد از این همه سال زندگی مشترک دوستمو بد راهنمایی کردم🤦🏻‍♀️

آره به خدا من یه جورایی مچ هرکی میشناسم رو گرفتم از بابام گرفته تا......یه کسایی یه آتو های ازشون دارم بتورا نمیشه طرف نمازش قضادنمیشع تو گوشیش یه فیلما.....میبینه و هزار چیز عجیب دیگه همه مردا همینن بستگی به عشق و کنترل خودشون داره که دنبالش برن یا ن به خاطر همین تو دین های مختلف برای مرد چند ازدواج آزاده چون مردا میتونن چند نفر رو دوست داشته باشن و طبیعتشون اینه ولی حقیقت همیشه تلخه دیگه هنین که شوهرش این کارو نورده به نظرگ هک تو گناه کردی بهش گفتی یارو اسکولز هم دوستت