2777
2789
عنوان

اینکه نامزد دوستم بهش گفته خب همه ی مردا...

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 26 پست

دوستت نباید میپرسید

شوهر دوستتم جوابش منطقی بوده ولی متوجه ِ احساس خانمش نبوده اصلا

واقعیت همینه ممکنه بعد ازدواجم تو یکی دیگه به چشمت بیاد مهم اینه که توجه نکنی به اون حس و بهش پروبال ندی و سمت اون آدم نری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا دختره نباید می‌پرسید؟؟ آخه خود خنگمم به ذهنم رسید از شوهرم بپرسم شبی ببینم جواب اون چیه 😁

واقعا اگه بپرسی خنگی ببخشیدا 

آقائه حرف درستی زده، دوستت جنبه شدیدن واقعیت رو نداشته، همین که آقا تعهد داره به دوستت خودش خیلی خوبه

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

چرا دختره نباید می‌پرسید؟؟ آخه خود خنگمم به ذهنم رسید از شوهرم بپرسم شبی ببینم جواب اون چیه 😁

این پرسیدنا زندکیتونو بهم میریزه شوهرت بفهمه بهش شک داری و اینا میگه خب اینکه شک داره چرا نکنم و زندگیتون از هم می‌پاشه

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
عزیزم ذات مردا همینه باور ک اونایی ک خیانت نمیکنن خودشونو کنترل میکنن دلیل بر این نیس ک کسی جز شما ب ...

حقیقت اصلش همون کنترله وگرنه ما خانما هم ذاتا دوست داریم کیه که بدش بیاد

جواب درستی داده نامزد ایشون

اینکه صادق بوده بده؟

اگه دروغ می‌گفت نه خوب بود؟

چرا کاری می‌کنید که طرف مقابلتون مجبور باشه دروغ بگه؟

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
آره به خدا من یه جورایی مچ هرکی میشناسم رو گرفتم از بابام گرفته تا......یه کسایی یه آتو های ازشون دا ...

نه بهش که نگفتم اوسکله تو دلم گفتم چقد ساده بوده نگفته اصصصصلا و... ولی حق با شماست عزیزم 

حقیقت اصلش همون کنترله وگرنه ما خانما هم ذاتا دوست داریم کیه که بدش بیاد

من ک عاشق بشم کسی دیگه ب چشمم نمیاد

من عاشق احسان علیخانی شدم قبلنا شاید باورت نشه انقدددد اون عشق بزرگ بود ک بعد سالها یادم نمیره .....با این بعد اون کلی آدم خوشگل تر خوش هیکل و خوشتیپ و پولدار و معروف تر دیدم جز اون ب دلم ننشست....

والا زنا ب اندازه مردا تنوع طلب نیستن و آمار خیانت توشون کمتره

ولی مردا همشووووون تنوع طلبن و اگ یه عده خیانت نمیکنن بخاطر انسانیتشونه و اگ شما از نظر ظاهری و اخلاقی و دستپخت و تحصیلات و هیکل و جنسی کامل هم باشی باز شوهر یا پارتنر شما گرایش ب خانوم دیگه رو داره فقط خودشو کنترل میکنه

من ک عاشق بشم کسی دیگه ب چشمم نمیاد من عاشق احسان علیخانی شدم قبلنا شاید باورت نشه انقدددد اون عشق ...

اینا مختص خودته عزیزم من خیلیا دیدم زندگی عالی شوهر عالی ولی بازم دلشون جای دیگه لرزیدحتی خودشون هم دوست نداشتند اون حس رو ولی دله دیگه حساب کتاب نداره

چرا فانتزی؟؟ آخه واقعا به بعصی مردا عمرا نمیخوره اینجوری باشن آ🥴🥴

وای حنا تویی😍😍

ببین همشون همینن😂

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)