2777
2789
عنوان

مرخصی بدون حقوق

3980 بازدید | 37 پست

سلام من معلمم امسال رو مرخصی بدون حقوق گرفتم شوهرم میگه سال بعد هم بگیر اما من دلم نیست تو خونه افسرده میشم کسی مثل من بوده ؟

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگیر بعدا نزدیکای بازنشستگی پشیمون میشی  بچه ها بزرگ میشن چه ما تمام وقت براشون وقت بذاریم چه ...

آخه خودم پول بیمه خودم رو میریزم برام سابقه رد میشه 

بحث من موندن تو خونه ست

به شوهرم میگم یه پرستار بگیرم تو مدرسه تا سال بعد بچه نزدیک دو سالش میشه 

میگه نه بچه جای راحت میخواد

آخه خودم پول بیمه خودم رو میریزم برام سابقه رد میشه  بحث من موندن تو خونه ست

والا منم یه سال گرفتم پول بیمه رو هم پرداخت کردم هیچ جاحساب نشده اصلا رو سابقم نیومده

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی
بنظر منم چون شاغل بودی عادت نداری به خونه نشستن از سال دیگه برگرد سرکار منم مرخصی زایمانم سال دیگه م ...

شوهرم خیلی خودخواه هستش میگه باید بگیری بشینی پای بچه ها

والا منم یه سال گرفتم پول بیمه رو هم پرداخت کردم هیچ جاحساب نشده اصلا رو سابقم نیومده

شما سوابق بیمت رو نگاه کن محال هستش برات نشه من با کارگزینی و تامین اجتماعی صحبت کردم

بنظر منم چون شاغل بودی عادت نداری به خونه نشستن از سال دیگه برگرد سرکار منم مرخصی زایمانم سال دیگه م ...

بچه رو پیش کی میزاری ؟

شوهرم خیلی خودخواه هستش میگه باید بگیری بشینی پای بچه ها

بچه ها بزرگ میشن دیگه تو نصف روز سرکاری بقیش خونه ای روزای تعطیلم که هستی بگو تو خونه بشینم افسرده و کسل میشم بچه مادر اینجوری به دردش نمیخوره 

بچه ها بزرگ میشن دیگه تو نصف روز سرکاری بقیش خونه ای روزای تعطیلم که هستی بگو تو خونه بشینم افسرده و ...

چی بگم گوش نمیکنه

بچه رو پیش کی میزاری ؟

فعلا که چهارماهشه سال دیگه برگردم سرکار می‌خوام بزارم پیش خواهرم بزرگتر شد می‌زارم مهد فعلا گناه دارن کوچکن بزاریم مهد. اگه پرستار خوب و مطمئن هم بشناسی اونم خوبه بچه رو بزاری پیشش

شما سوابق بیمت رو نگاه کن محال هستش برات نشه من با کارگزینی و تامین اجتماعی صحبت کردم

نیست دیگه ۵۰ دفعه رفتم دنبالش 

یه جوری حساب میکنن که اصلا اون تایم نیست 

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی