2777
2789
عنوان

مرخصی بدون حقوق

| مشاهده متن کامل بحث + 4311 بازدید | 37 پست

عزیزم چطوری میشه مرخصی بدون حقوق گرفت؟؟؟؟

خیلی واجبه برام

ولی هیچ دلیلی هم ندارم براش که بخوام بهشون ارائه بدم

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

عزیزم چطوری میشه مرخصی بدون حقوق گرفت؟؟؟؟خیلی واجبه برامولی هیچ دلیلی هم ندارم براش که بخوام بهشون ا ...

سلام برو اداره درخواست بده و فرم پر کن

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام برو اداره درخواست بده و فرم پر کن

الان هفته اول مهرماه میدن؟

دلیل منطقی هم ندارم

نمیتونم برم محل خدمتم میخوام مرخصی بدون حقوق بگیرم

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

الان هفته اول مهرماه میدن؟دلیل منطقی هم ندارمنمیتونم برم محل خدمتم میخوام مرخصی بدون حقوق بگیرم

باید زودتر اقدام میکردی بازم الان برو شاید فرجی بشه 

عزیزم میشه بگین هزینه ی بیمه ماهانه چقدره؟ منم میخوام مرخصی بدون حقوق بگیرم.

اون طوری که میخوام بریزم خیلی میشه 

رفتم بیمه زنان خانه دار باز کردم 

سلام استارتر جان میشه بهم توضیح بدی معلمایی که با ماده ۲۸ استخدام میشن اگه یک سال مرخصی زایمان برن بعدشم مرخصی بدون حقوق میتونن برن؟؟

مشکلی پیش نمیاد؟؟از کار محروم نمیشن؟

اللهم ارزقنی شفاعت الحسین یوم الورود.....

سلام استارتر جان میشه بهم توضیح بدی معلمایی که با ماده ۲۸ استخدام میشن اگه یک سال مرخصی زایمان برن ب ...

سلام در صورتی که باهاتون موافقت بشه اشکالی به وجود نمیاد بستگی به شهر و منطقه داره که موافقت بشه یا نه