2777
2789

سلام خوبین، قضیه از این قراره که شوهرم ی دوست داره با هم عین داداشن ، خداییش آخر نجابته دوستش ینی تابحال من حتی ی مورد کوچیک ندیدم که ته دلم بلرزه بگم این آدم درست نیست از هر نظر خوبه و فامیل دور هم هستن  و با شوهرم دوست بیست و پنج ساله ن ، خلاصه چند شب پیش خونه جاریم بودیم ، جاریم گفت فلانی منظورش دوست شوهرم بود زیاد با شوهر من گرم نیست ، ولی با شوهر تو رفیق جون جونی همن ، منم گفتم آره دیگه اینا از ابتدایی با هم بودن تا الان ، مثله برادر هوای همو دارن ، یهو مادرشوهرم از اون ور گفت ، رو به جاریم آخه تو چشمات سیاه و خوشگل نیست ولی این ( اشاره به من ) هست 😔😔😔 منم لرز به جونم افتاد ، گفتم چرا بعضی وقتا نمیدونی چجور باید حرف بزنی این چه حرفیه میزنی ، که گفت بخدا شوخی کردم و ... بجه ها میشه شما نظرتونو در مورد اون حرف مادرشوهرم بگین ، بعد من دلم طاقت نیاورد به شوهرم گفتم ، ولی الان پشیمونم میترسم بره از مادرش عصبانی بشه ، اینم بگم مادرشوهرم عادتشه نسنجیده حرف میزنه و بعدش میگه منظوری نداشتم و شوخی کردم

خوب کاری کردی گفتی‌ . بعدن حرف تو دهنت میزارن

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم/۷/۱۲.      هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲 شروع اصلی:۸/۱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی گفتی

بزار دهنشو ببنده..

وای وای اینا از خدا نمیترسن؟؟؟؟

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

با گفتن منظوری نداشتم چیزی از گناه بزرگ تهمت زدنش کم نشده

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

مادرشوهرت عقل نداره راحته

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را