2777
2789
عنوان

از ساعت ۲تا حالا داشتم خونه رو تمیز میکردم دارم میمیرم از پا درد

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 48 پست
وای منم باید برم مدرسه خوشبختانه خونه میمونی

وای عزیزم میدونم سخته صبحا مدرسه رفتن ولی تو رو خدا از این روزا لذت ببر بخدا من حسرت پونزده سالگی و هنرستانمو می‌خوردم 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
داشتم تو دلم .هفت ماه و پنج روزش بود تو شکمم مرد .سی و هشت روزه زایمان کردم 💔

ایشالله خدا یکی دیگه بهت بده  

ولی اگه ذاتت این جوریه که رو تمیزی حساسی موقع حاملگی به خودت زیاد فشار کاری نیار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا قوت عزیزم... منم یهو جوش بیفته به دلم همینطورم. مخصوصا شبا که دورم خلوته راحت اونجور که دلم میخواد کارامو میکنم... بعدش یه چای و بیسکویت و بعدشم لالا.... البته قبلش هشدار میدم که تا الان بیدار بودم و کسی حق نداره بیدارم کنه تا هرموقع خوابم تکمیل شد😁

برای امضاتم فاتحه خوندم. خدا رحمتشون کنه... جاشون بهشت

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

کار همیشه هست دیگ انقدر خودتو درگیر نکن البته تمیزی خیلی حس خوبی میده ها اینم بگم😅

اخه وجود شوهرم تو خونه بهم انرژی میده .خوابه ها اما یلی وابستشم

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
داشتم تو دلم .هفت ماه و پنج روزش بود تو شکمم مرد .سی و هشت روزه زایمان کردم 💔

اخی عزیزم تنت سلامت انشالله خدا دامنتو ب زودی سبز کنه ... ببخشید ناراحتت کردم 🌷

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

خدا قوت پهلوان شیر مادر و نان پدر حلالت😂😅

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
خدا قوت عزیزم... منم یهو جوش بیفته به دلم همینطورم. مخصوصا شبا که دورم خلوته راحت اونجور که دلم میخو ...

ممنون عزیزدلم .من چایی و بیسکویت نداشتم یه نخ سیگار قایمکی کشیدم 😕😐

خدا قوت پهلوان شیر مادر و نان پدر حلالت😂😅

😂از مادرم تمیزیشو ب ارث بردن از پدرم سر موقع کارا کردن .حرف بجایی بود 😂😍

بی سر و صدا کار پیکنی نصفه شبی دیگه؟ چه جوری میتونی آروم کار کنی؟

صباحبخونه پایینه .اره آروم کار کردم اما سیخ ها رو میشستم خیلی سر و صدا شد .کاش بیدار نشده باشن خیلی خودمو سرزنش کردم