2777
2789
عنوان

از ساعت ۲تا حالا داشتم خونه رو تمیز میکردم دارم میمیرم از پا درد

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیگار قایمکی خیلی حال میده و اتفاقا غم وخستگی ام دور میکنه چون قایمکیه باور کن 😅😅😅

اره بخدا فقط صدبار پشت سرمو نگاه کردم شوهرم نیاد .شوهرم متنفره از سیگار کشیدنم .میگم خستگیم در میاره اما در نمیره سیگار کرم داره همین .شوهرم میگه ریدم تو سیگاری که خستگی رو در کنه (عذر میخام 😂

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
به نظر خیلی خانم خوبی هستی خدا هر چی میخوای بهت بده 

دعا کن برام عزیزم سال دیگه یا اگه صلاحه امسال ی بچه بیاد تو بغلم خیلی دلم شکسته .خوب نیستم عزیزم خوب میبینی 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
اره بخدا فقط صدبار پشت سرمو نگاه کردم شوهرم نیاد .شوهرم متنفره از سیگار کشیدنم .میگم خستگیم در میاره ...

نه من شوهرم سیگاریه بعضی اوقات باخودش میکشم حال نمیده ولی قایمکی خستگی در میکنه کلافه ام باشم بهترم میکنه باور کن چه جراتی داری سیگاری نیست شوهرت میری سیگار میخری

شوهر من مثل خودته نمیتونه تحمل کنه خونه چند ساعت کثیف بمونه صبح تمیز کنم پامیشه تمیز میکنه من میخواب ...

خوشم میاد از خانمهایی مثل شما ک ب خودشون اهمیت میدن،🙂

دعا کن برام عزیزم سال دیگه یا اگه صلاحه امسال ی بچه بیاد تو بغلم خیلی دلم شکسته .خوب نیستم عزیزم خوب ...

منم داغونم بخدا از فکر و خیال بیدارم این موقع توام برای من دعا کن یه گره از مشگلاتم واشه خیلی زیاد مشگل دارم ایشالله خدا به توام صبر بده با یه نی نی خوشگل مطمن باش میده

نه من شوهرم سیگاریه بعضی اوقات باخودش میکشم حال نمیده ولی قایمکی خستگی در میکنه کلافه ام باشم بهترم ...

نه سیگاریه ولی میگه بدم میاد تو بکشی .حتی چند وقت پیش رفتم چهارباغ یه دختر کم سن و سال راحت در حال راه رفتن ی سیگار در آورد شروع کرد کشیدن😂شوهرم گفت چ حرفه ای و لاته .من ک مردم تو خیابون ب این شلوغی سیگار نمی‌کشم 😂میگه چ معنی داره زن سیگار بکشه .ریه هاتون خراب میشه 

منم داغونم بخدا از فکر و خیال بیدارم این موقع توام برای من دعا کن یه گره از مشگلاتم واشه خیلی زیاد م ...

به خدا همین الان دستمو رو ب آسمون بردم بالا گفتم خدایا هرمسگلی داره این خانم گره از کارش باز کن .دعای من دل شکسته رو قبول کن ...ممنون گلم 😊

اخی عزیزم تنت سلامت انشالله خدا دامنتو ب زودی سبز کنه ... ببخشید ناراحتت کردم 🌷

ااشکال نداره.ممنون عزیزم

الهی آمین به حق همین وقت وساعت عزیز بریدم دیگه خودش کمکم کنه

عزیزم فقط از خودش بخاه.ناامید نباش.بخدا جوری گره از کارم باز کرد ک توش موندم