2777
2789
عنوان

دلم برا نی نی شون سوخت😥

25 بازدید | 67 پست
رفته بودیم مطب دکتر برا چکاپ دخترم، معمولا وقتی میریم چون خیلی شلوغه برا رعایت نکات بهداشتی من و دخترم تو ماشین میشینیم تا نوبت مون بشه.. این دفعه هم طبق معمول تو ماشین بودم دیدم یه آقایی عصبانی از مطب اومد بیرون با تلفنش شروع کرد داد و بیداد! می گفت رضا به این دختره بگو آنقدر به من زنگ نزنه! من بچه ام دنیا اومده مغازه نیستم خونه ام، زنه ام شک کرده! بهش بگو به من آنقدر پیام نده عزیییییزم کجایی! عزیییییزم چرا نیستی مغازه! رضا اون رو سگ من بالا بیاد ... همین طوری عصبانی نیم ساعتی حرف زد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد که تلفنش تموم شد بره داخل شوهرم اومد بیرون بهمون سر بزنه بهم گفت این مرده رو دیدی رفت داخل خانمش تو مطبه بچه ۵ روزه دارن خانمه التماس همه می کنه بچه رو نگه دارن براش!!! همش داره گله و.شکایت می کنه که خسته شدم خداااا، چه غلطی بود! هیچ کی کمکم نیست! نه مادر شوهرم نه مادرم ! داغونم و...
واقعا روزهای بی قراری رو الان دادم میبینم ای حرص میخورم از مرده خیلی پرروئه
هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
خبببب
گاه شادبودن میتواند کاری بس دشوار باشد . لازمه شاد زیستن جستجوی زیباییهاوخوبیهاست. یکی زیبایی منظره رامیبیند دیگری کثیفی پنجره را. این شماهستید که انتخاب می کنید چه چیزی را ببینید وبه چه چیزی بیندیشید کازانتزا کیس گفته است:« قلم ورنگ دراختیارشماست بهشت رانقاشی کنید وبعد٬وارد آن شوید».
فیلمای ایرانی هم دارن خیانت و دوزن داشتن رو رواج میدن.
گاه شادبودن میتواند کاری بس دشوار باشد . لازمه شاد زیستن جستجوی زیباییهاوخوبیهاست. یکی زیبایی منظره رامیبیند دیگری کثیفی پنجره را. این شماهستید که انتخاب می کنید چه چیزی را ببینید وبه چه چیزی بیندیشید کازانتزا کیس گفته است:« قلم ورنگ دراختیارشماست بهشت رانقاشی کنید وبعد٬وارد آن شوید».