2777
2789
عنوان

دلم برا نی نی شون سوخت😥

| مشاهده متن کامل بحث + 25 بازدید | 67 پست
چیکا خخخخ من عاشق وفاداریه فرهاد که میگه نمیخوام حقی از سارا ضایع بشه خخ

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الناز بله اما درحالت کلی عجیبه وگرنه استثنا هم هست اون غم مادری هست افسردگی پس از زایمان خیلی شدید هست که خیییلی کم دچارش میشن غم مادری رو تقریبا همه دارن و در این موقع هم معمولا مادر بازهم نوزادشو دوست داره
سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
مامان محمد حسین بهار تو پارک گم شد
هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
یه نفر داره از شوهرش جدا میشه. وخونه مادرش برگشته. فکر کنم یکم سروگوشش میجنبه. شوهرش بهش خیانت کرده واینم رفت پای طلاق و الانم میخواد مثلا تلافی کنه. میگه من اگر میدونستم همه مردا اینجورین واکثریت به زناشون خیانت میکنن. با شوهرم زندگی میکردم و ندیده میگرفتم خطاش رو
گاه شادبودن میتواند کاری بس دشوار باشد . لازمه شاد زیستن جستجوی زیباییهاوخوبیهاست. یکی زیبایی منظره رامیبیند دیگری کثیفی پنجره را. این شماهستید که انتخاب می کنید چه چیزی را ببینید وبه چه چیزی بیندیشید کازانتزا کیس گفته است:« قلم ورنگ دراختیارشماست بهشت رانقاشی کنید وبعد٬وارد آن شوید».
مامان محمد حسین جان رها دادخواست طلاق داد فرهاد میگه طلاق نمیدم نه سارا و نه رهارو بعد رها به فرهاد گفت بهارو براش ببره بعد رها بهارو برد مهدکودک گذاشت به سارا خانم بر خورد که چرا اینکارو کرده
خداياشكرت....❤️