2777
2789
عنوان

دلم برا نی نی شون سوخت😥

| مشاهده متن کامل بحث + 25 بازدید | 67 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الناز تازه شوهرم میگه دلم برا مرده میسوزه خخ

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

فیلم ماه و پلنگ تازه تموم شد یکی دیگه شروع شد. همش خیانت مردا و سکوت وخانمی زن اول
گاه شادبودن میتواند کاری بس دشوار باشد . لازمه شاد زیستن جستجوی زیباییهاوخوبیهاست. یکی زیبایی منظره رامیبیند دیگری کثیفی پنجره را. این شماهستید که انتخاب می کنید چه چیزی را ببینید وبه چه چیزی بیندیشید کازانتزا کیس گفته است:« قلم ورنگ دراختیارشماست بهشت رانقاشی کنید وبعد٬وارد آن شوید».
اگر رها ده روز دیرتر بهوش میومد سارا از فرهاد بچه دارم میشد اول بسم الله اخرم میدونید چی میشه؟ موقع طلاق سارا و فرهاد ، سارا بالا میاره و میفهمه حاملست لامصب
خداياشكرت....❤️ 
بانوی جنوب همسرم هم ازین تعجب کرده بود! براش قابل باور نبود! ولی من بعدا که دیدم ش حس کردم تو فشار بدی هست خیلی بده بعد زایمان و اون همه دردسر و افسردگی به همسرت هم شک کنی! خیلی سخته اما نمی دونم چرا بیشتر دلم برا نی نی شون سوخت 😓
شاخه نبات بقیش چی شد
گاه شادبودن میتواند کاری بس دشوار باشد . لازمه شاد زیستن جستجوی زیباییهاوخوبیهاست. یکی زیبایی منظره رامیبیند دیگری کثیفی پنجره را. این شماهستید که انتخاب می کنید چه چیزی را ببینید وبه چه چیزی بیندیشید کازانتزا کیس گفته است:« قلم ورنگ دراختیارشماست بهشت رانقاشی کنید وبعد٬وارد آن شوید».
خانم سفید برفی من نظر مو گفتم .همینطور که شمانظرتو میگی
درضمن گفتم قسمت دوم که یه مادرتوی مطب بیاد بچه ی پنج روزه اشو بده به بقیه برای چند دقیقه که استراحت کنه
وسوم مخاطب من استارترهست نه شما
سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
باز خوبه شوهر من این فیلما رو علاقه نداره نمیبینه الان از فیلمای جم بدتر شده این سریالا اون از ماه و پلنگ اینم از این
هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻