سه ساله ازدواج کردم .۶ماه اول راه دور بودیم خواهرم نمیومد .دو سال و نیم هم بخاطر درک خیلی بالای خواهرم و خانوادم هیچ وقت نه خودشونو مهمان کردن نه به دعوت من اومدن که شوهرم و شرمنده نکنن.بخاطر اینکه دخترم مرده ب دنیا اومد خواهرم خواست مرحم باشه برام اومد خونمون و چید با شوهرش و ازم مراقبت کرد تو خونشون .واقعا ک دستشونم درد نکنه .قول داد یه شب بیاد خونمون .همه چی عالی پیش میرفت تا اینکه هول کرده بودم و بااینکه عین فرفره کار میکردم دیگه یه جایی ب بعد خسته شدم . بااینکه خواهرم خیلی خیلی کمک کرد و مدام کمکم میکرد حس میکنم دامادمون دیگه نیارتش.چون نشد با هم با حرف بزنیم زیاد و پیش هم باشیم و شوهر خواهرم بنده خدا خیلی زحمت کشید اونم .واقعا عرضه مهمان داری ندارم .االانم آشپزخونه بمب ترکیده انگار .واقعا برام سواله بعضیا چطور چند نوع غذا درست میکنن و پسر و اینا بعد من یه جوجه کباب ساده رو کلی اذیت شدم 😐
من اوایل دو نفر مهمون میومد دستو پامو گم میکردم میخواستم بشینم گریه کنم شوهرمم مدام مهمون وعوت میکرد الان واقعا ازش ممنونم دعوت کردنای اون باعث شد من کم کم قشنگ همه چیو یاد بگیرم الان عالی پذیرایی میکنم اینبار هیچی از دفعات بعد زیاد دعوتشون کن و اینک خواهرته اونکه از تو گله نمبکنخ
حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
منم دیروز جایی مهمان بودم خانمه با دو تا بچه دو مدل غذا گذاشته بود با سالاد و ... واقعا موند ...
آره بخدا من خونه خواهر شوهرم چندبار ک رفتم ژله و دسر و دو نوع شام و سالاد و شربت و کلی پذیرایی دیگه میکنه بااینکه ازش بدم میاد اما کیف میکنم .البته مادر شوهرم و شوهرشم خیلی کمک دستشن
چ خوب پس مهمون دعوت کردن زیاد باعث میشه اون استرس و سختگیری مون کمتر بشه
دقیقا انگار ادم عادتش میشه... دیگ استدس نمیگیره... من با بچه دست تنها الان هیچ وقت نه وقتی کم میارم نه غذام و پذیراییم بد میشه کلی تجربه دارم😂😃ولی اوایل کلی سوتی دادما😅
حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
آره بخدا من خونه خواهر شوهرم چندبار ک رفتم ژله و دسر و دو نوع شام و سالاد و شربت و کلی پذیرایی دیگه ...
خب گلم همه را نباید بذاری برای روز مهمانی که ردز قبل دسر هاتو اماده کن اگر مهمانی شب هست برنج ات را چلو کش کن ولی دم ننداز اگر مرغ هست سرخ کن بذار یخچال شب فقط بپز سالاد را صبح درست کن فکر کنم همه کارها را گذاشتی دقیقه نود
اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫 هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤 من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔
چ خوب پس مهمون دعوت کردن زیاد باعث میشه اون استرس و سختگیری مون کمتر بشه
من بدم میاد از مهمان زیاد وجالبیش اینجاسست خانواده شوهرم عادت دارن ب پذیرایی و خیلی سخت نمیگیرن .ولی من بدم میاد .دلم میخواد جمع زن و شوهری باشه و در حد شش نفر
خوش بحالت .بگو چکار میکنی ک کارات پیش میرم .ما ده سری ظرف شستیم اما بازم هنوز آشپزخونه پر از ...
باید سعی کنی کمتر ظرف کثیف کنی یا مثلا کاسه جدید میخوای اونکه تو سینکه بشور استفاده کن همه چیو همون لحضه بشور بزار رو ابکش سعی کن ابشم رفت خشکش کنی بزاری سر جاش شبو زود بخواب صبح پر انرژی بیدار شو سالاد و دسرارو اماده کن و بعد برو سراغ غذت خونرو از شب قبل تمیز کن مهمونا ریختو پاش کردن سریع ی جارو دستی بکش
ی کابینت خالی کن توش ظرف و ظروف پذیرایی بچین تو اشپزخونه بچینی بدتر سردرگم میشی حواست باید جمع باشه دیگ چن بار مهمون بیاد برات دستت میاد تجربه میشه