2777
2789
عنوان

امشب خونه یکی بودیم یه کتاب پاره پوره شوهرم توی وسایلاشون پیدا کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 83 پست
آره واقعا  کتاب دعا نبود کتاب جادوگری بود منم خودم با دوستم ۱۸ سالمون بود یه بار توی قبرستون ...

چه پستی بوده   

شما چه جراتی داشتید واقعا   

نصیحت خواهرانه از این زن دوری کن از دستشم هیچی نگیر و نخور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😱😱😱😱😱از کجا فهمیدی ..... داری میترسم اسمشو بیارم فردا جوابتو میخونم

زمان بارداری از طریق ی شبق قدیمی باهام ارتباط گرفتن خیلی ازارم دادن بدترین روزگار عمرم و گذروندم هزارجا رفتم درست نشدم گفتن توی فبرستون اجنه تسخریم کرده بعد بابام ی دعانویس یهودی پیدا کرد یه سال و نیم پیش 4 ملیون گرفت و گرفتشون و مهر و موم کرد داخل ی شیشه 

ولی یکی از همین دعا نویس های یهودی جن رو از بدن من خارج کرد😊 ب کمک همین کتابا

هر چی هست زیر سر همین یهوده 

از زمان حضرت موسی تو مار جادو جنبل بودن تو الان 

استاده این کارها هستن 

اکثر طلسم ها هم ستاره یهود داره 

چه پستی بوده     شما چه جراتی داشتید واقعا     نصیحت خواهرانه از این زن دوری ...

آخه خونمون یه جایی بود یه قبرستان کوچیک قدیمی در حد ۵۰ تا مرده توش بود خیلی قدیمی بود قبرستانه مرده هاش مال ۴۰ ۵۰ سال پیش بودن نزدیک خونمون بود گاهی با دوستم میرفتیم ،گاهی میدیدیم میان چال میکنن دعا بخاطر همین یه روز گفتیم بریم دعا رو دربیاریم برا مسخره بازی با شوخی و خنده افتادیم توی قبرستانه و سر هر قبری ۱۰ تا دعا درمیاوردیم و همش میخندیدیم و عجیب بود برامون ولی دوتاش که هی توی ذهنم مونده یکیش برا اون خانومه بود که با ۴ تا میخ طویله بزرگ دعا رو کوبیده بود توی قبره و اومو ازمون گرفتش یکیم مال همین زن و مرد جوان بود که عکس ۳ در ۴ شون توی برگه دعا بود😢خیلی دلم  براشون سوخت معلوم بود زن و شوهرن فکر کنم یکی برا جداییشون کرده بود  منم از بعده اون قضیه میترسم عکسمو بدم به کسی😁 بعد او قضیه منو دوستم تا دو شب نمیتونستیم بخوابیم شبها وحشت میکردیم

چونکه میدونی آدما توی روز هیچی حالیشون نیست ولی شبها فکر و خیال و وهم سراغ آدم میاد

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
اقا من تو خونه تنهام نترسونیدم😂

خودم دارم میر..نم خودم😬😬😬

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
زمان بارداری از طریق ی شبق قدیمی باهام ارتباط گرفتن خیلی ازارم دادن بدترین روزگار عمرم و گذروندم هزا ...

شبق چیه

زمان بارداری از طریق ی شبق قدیمی باهام ارتباط گرفتن خیلی ازارم دادن بدترین روزگار عمرم و گذروندم هزا ...

تو روخدا جون عزیزت قسم دروغ نگو اگه واقعیه تعریف کن

چیکارت میکردن مگه؟

[QUOTE=320213433]زمان بارداری از طریق ی شبق قدیمی باهام ارتباط گرفتن خیلی ازارم دادن بدترین روزگار ع ...

درسته حرف زدن در مورد اون روزا اذیتم میکنه ولی چند موردشو میگم مادربزرگم ی شبق خیلی قدیمی ک شش نسل نسل ب نسل از مادرهامون بهش رسیده بود رو داد بمن منم انداختم دستم 

اولین دیدارم باهاشون 

ی روز با شوهرم قهر بودم باهاش دعوا کردم شوهرم رفت طبقه پایین خونه مادرش منم کلی گریه کردم بعد خواستم برم چایی بزارم دیدم ی خانوم ریزه میزه عجیب باموهای زشت و نانای بلند و لبخند ترسناک بهم خیره شده ترسیدم گفت دستبدنت چ قشنگه میدیش بمن منم جیغ کشیدم اومد دستبندو از دستم کشید جای انکشتاش رو دستم مونده بود بعد یهو ناپدید شد باگریه رفتم شوهرم تعریف کردم جای ناخناشو نشون دادم اومدیم خونمون دیدم دستبند شبقم پاره شده افتاده رو زمین 

آخه خونمون یه جایی بود یه قبرستان کوچیک قدیمی در حد ۵۰ تا مرده توش بود خیلی قدیمی بود قبرستانه مرده ...

وای پشمام یادمه دییرستانی بودم دختر عموم ازم خواست یه عکس از خودم بهش بدم با اینکه با هم صمیمی نبودیم و کلا زن عمو و عموم حسودن

لابد برا این میخواسته🤦🏼‍♀️

😍🫀