2777
2789
عنوان

امشب خونه یکی بودیم یه کتاب پاره پوره شوهرم توی وسایلاشون پیدا کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 83 پست
آخه خونمون یه جایی بود یه قبرستان کوچیک قدیمی در حد ۵۰ تا مرده توش بود خیلی قدیمی بود قبرستانه مرده ...

اره حق داشتید 

منم یه بار جلوی در خونمون یه مشما دیدم اول فکر کردم اشغاله ولی شک‌کردم درش رو باز کردم توش پی پی سگ بود با یه چاقو و یه ورق توش عدد بود 

مامانم هول کرد انداخت سطل اشغال 

وای شوهرم از سطل اشغال خیابون بنده خدا برداشت انداخت تو اب روان 

دوهفته بعد برادر جووونم فوت کرد همش میگم نکنه بخاطر اون جادو بود 

اعتقادی ندارم ولی دلم به شک افتاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای پشمام یادمه دییرستانی بودم دختر عموم ازم خواست یه عکس از خودم بهش بدم با اینکه با هم صمیمی ...

چمیدونم والا

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
درسته حرف زدن در مورد اون روزا اذیتم میکنه ولی چند موردشو میگم مادربزرگم ی شبق خیلی قدیمی ک شش نسل ن ...

وجدانن تو دیگه تعریف نکن پام درد گرفت از ترس

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
اره حق داشتید  منم یه بار جلوی در خونمون یه مشما دیدم اول فکر کردم اشغاله ولی شک‌کردم درش رو ب ...

وای خدا چیز عجیبی بوده شاید واقعا ربط داشته 

جادو جنبل هست واقعا ولی ماساده ها خبر نداریم ازش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12300110/باردارا-و-کسایی-ک-میترسن-نیاین-لصفا?page=1

والا منم میترسم نمیام😰😰😰😰😰

دستبند رو هنوزم دارمش😊

عجب دلی داری من که با تعریفات تو الان چسبیدم به شوهرم