2777
2789
اها چ دکتر خوبی من دردم زیاد بوو اما اصلا تجویز نکرد همون تامین اجتماعی هم بودم

آره خدا خیرش بده حالم خیلی بد شد اکسیژنم افت میکرد

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الحمدلله دکتر دلسوزی داشتی  خداروشکر فارق شدی  ممنون ک دعام کردی موفعه شیر دادن هم دعام ...

فداتشم عزیزم خواهش میکنم ایشاالله بهترینها برات رقم بخوره ولی متاسفانه شیر نتونستم بدم به بچم شیرم کمه از اونطرف بچمم سینمو نمیگیره

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
فداتشم عزیزم خواهش میکنم ایشاالله بهترینها برات رقم بخوره ولی متاسفانه شیر نتونستم بدم به بچم شیرم ک ...

الهی عزیزم. خدا تنشو سلامت نگهداره عب نداره همینکه سالمین هردوتون شکر خدا

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...
الهی عزیزم. خدا تنشو سلامت نگهداره عب نداره همینکه سالمین هردوتون شکر خدا

قربونت عزیزم ممنون از دعای خوبت❤️💋