2777
2789

اییی ذوق مرگ شدم برااات، فردا نینیه خوشگلت تو بغلته. انشالله راحت فارغ بشی و سالم به دنیا میاد😘😍 نگران هیچی نباش.

منم چند وقت دیگه میام مینویسم فردا زایمانمه😃😃😃

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی تبریک میگم

ولی تجربه تعریف کردنت اونهم با این شرح کار درستی نیست

تعجب می‌کنم واقعا.    فکر نمی‌کنید.  یکی همین فردا مجبور به سزارین باشه.  و اینها رو بخونه. ،حالش بد بشه

دلیل نمیشه شما. اذیت شدی. 

همه سز. ها. همین باشه

من البته سزارین اختیاری نبود.    دلم طبیعی میخواست

اما طبیعی نشد

سزارین. کردم.  و هیچ کدوم از مواردی که گفتی نداشتم

خیلی هم راضی ام

دقیقاً منی که استرس شدیدش رو دارم 

اصلا نداشته باش. من فامیل و دوست دیدم طبیعی زایمان کردن پدرشون درآمده.  بعد سالها هنوز مشکل دارن.   سزارین هم ممکنه خوب بشه یا بد.  مثل طبیعی

بهرحال آدم تو سایت. که کلی حامله هست. اینطوری تایپیک نمیزنه

بالا گفتم باز میگم تجربه من شخصیه و قول داده بودم بعدش بیام و تعریف کنم برای دوستان.

خواهرم همسرم سزارین شده ولی کاملا زود سرپا شد و خیلی هم راضی بود اما برای من اینطور نبود

سلام عزیزم ۳ روز زایمان کردم گفته بودی بهم بگو خیلی دعا کردم برات ایشاالله که برسی به حاجتای دلت عزی ...

سلام عزیز دلم قدم نو رسیده با خیر برکت مبارکتون باشه

زیر سایه مامان بابای گلش عاقبت بخیر و موفق بشه.

واقعا مرسی یه دنیا ممنونم زایمان سز بودی یا طبیعی 

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...
سلام عزیز دلم قدم نو رسیده با خیر برکت مبارکتون باشه زیر سایه مامان بابای گلش عاقبت بخیر و موفق بشه ...

فداتشم عزیزم ممنون از تبریکت ودعای قشنگ طبیعی با بی حسی اپیدورال بودم

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
بیمارستان خصوصی انجام میدن

واسه من بی حسی اختیاری نبود حین زایمان؛ زایمانم سخت شد خود دکتر صلاح دید با بی حسی انجام بده برام بیمارستان تامین اجتماعی با دفترچه ی تامین هزینش رایگان شد برام

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
واسه من بی حسی اختیاری نبود حین زایمان؛ زایمانم سخت شد خود دکتر صلاح دید با بی حسی انجام بده برام بی ...

اها چ دکتر خوبی

من دردم زیاد بوو اما اصلا تجویز نکرد همون تامین اجتماعی هم بودم

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...