2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ی حرفی زد خیلی بدبود💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت چقد دختر دوست دارم  دست راستت رو سرم دعا کن تو دلیم دختر باشه🥰🙏

سالم باشه ❤چشمم هرچی خیره ولی دعا میکنم😍🌸

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

خداشاهده به ما که پسر داریم هم این حرفارو میزنن دلسوز ندارید گریه کن ندارید فردا ولتون میکنن ...

این که خوبه یه نفر به من گفت اجاقت کوره گفتم یعنی چه .فت دختر نداری انگاری بچه نداری بعد در ادامه گفت من گه بچمو با صد تا پسر عوض نمیکنم اینم بگم من این خانم را بار اول بود می دیدم 

هرکسی هم نمیتونه بافرهنگ و شخصیت باشه

متاسفانه بی شخصیتی درمانی نداره خصوصاً دیگه وقتی سن آدم رفته باشه بالا

خدا برات دخترات رو نگه داره و ان شاالله هیچیشون به خانواده ی پدرشون نره از جمله همچین مادربزرگی که ننگِ

...After all this time? _ ALWEYS+

یه روزی همینا بهت غبطه میخورن مامانم سه تا دختر داره همه ی خاله هام سه تا پسر میگه قدیما اینقد نیش ...

همین برادرشوهرام دور زنشون میچرخن اصلا توجهی بهش ندارن که انیدر دوسشون داره

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

من همیشه تو رویاهام که وقتی ازدواج کردم دوتا دختر دوقلو داشته باشم😍😍

عزیزممم ایشالا😍🌸

هرکسی هم نمیتونه بافرهنگ و شخصیت باشه متاسفانه بی شخصیتی درمانی نداره خصوصاً دیگه وقتی سن آدم رفته ...

دقیقا😔

عزیزم  درکت میکنم منم خودم کشیدم از این حرفا   تو دوران بارداری بدترین دوران زندگیم شد آنقدر گفته بودن که همسرم ناراحت بود و احساس شرمندگی می کرد  متاسفانه این فرهنگ غلط تو همه ی قشرها ایرانی وجود داره و ربطی به میزان تحصیلات  اینا م نداره   چون همسر من که تحصیلات عالیه داره همکارانم همین طور ولی بازم ازاین حرفا به گوشم زیاد  میخوره انشالله دخترات بزرگ بشن و سربلندت کنن

دقیقا😔

خودتو ناراحت نکن برا حرف یه عده آدم با مغزهای پوسیده

از نسل اعراب دوران جاهلیت جا موندن، اون همه پیامبر بهشون نازل شد آدم نشدن

به پیامبر اسلام هم همین آدمای مغز پوسیده میگفتن ابتر و استغفرالله اجاق کور

اما چیشد؟ خدا دختری بهش داد که بهترین بنده ی خدا شد

مادر امامت شد، نور چشم پیامبر شد

ببینم اون پسرا برا مادرشوهرت چیکار می‌خوان بکنن در آینده 

عزیزم  درکت میکنم منم خودم کشیدم از این حرفا   تو دوران بارداری بدترین دوران زندگیم شد آنق ...

ممنون عزیزم خدا بچه گلتو رو حفظ کنه🌸❤

مدیونی بزاری دخترات بزرگ شدن خونه مادرشوهرت تو مهمونی ها کار کنن

اصلااا نزار حتی اونجا یه قاشق جا به جا کنن

پسرای به درد نخورشون رو با این حرفا مفت خور بار میارن بعد از دخترهای تو کار می‌کشن با حرفهای به به چه کدبانویی و زن باید خونه داری کنه و...

اصلاا نزار، بگو دخترهای من به دنیا نیومدن که کارهای شخصی یه عده پسر بی خاصیت رو انجام بدن

نزار مثل خانواده های ما بشن همه کارها با خانما اون وقت پسرهای لنگ دراز فقط نگاه میکنن و غذا کوفت میکنن