2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ی حرفی زد خیلی بدبود💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدیونی بزاری دخترات بزرگ شدن خونه مادرشوهرت تو مهمونی ها کار کنن اصلااا نزار حتی اونجا یه قاشق جا ب ...

عالی عالی

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
دقیقا😔

عزیزم مهم نباشه حرفاشون برات مادرمنم چهارتا دختر داره و پسر نداره زن عمو ها همش تیکه مینداختن ک پسر دارن و مادرم دختر داره الان پسراشون ازدواج کردن و سالی یه بارم به زور میان دیدنشون ولی ما چهارتا خواهر دور سر پدرومادرمون میچرخیم یکیمون میره اون یکی میاد فکر چندساله بعدو بکن 

زندگی میکنم با قانون خودم

عزیزم بعضی مادرشوهرا همینن،خدا به من پسر داد میگفت ایشاالله دخترم،یه دختر بیاره،دختر خیلی خوبه،حالا اگه من دختر میاوردم پسر خوب میشد،ولش کن اهمیت نده

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

من ی دختر دارم

خواهرشوهر من باردار نمیشد با دعا و ثنا بعد چند سقط و نازایی خدا بهش ی پسر داد چپ میره راست میره میگه  مرداپسر دوستن مردا پسر دوست دارن شوهرم عاشق پسرمونه حالا انگار ما بچمون رو دوست نداریم منم ی بار جواب دادم گفت شکر کن بچه خدا بهت داده کم سختی نکشیدی دختر پسر چ فرقی داره

مدیونی بزاری دخترات بزرگ شدن خونه مادرشوهرت تو مهمونی ها کار کنن اصلااا نزار حتی اونجا یه قاشق جا ب ...

جالب بود

شوهر منم هیچوقت اجازه نمیده تو خونه مادرش کاری انجام بدم

میگه فقط مثل یه مهمون بشین 

اون اوایل برام عجیب بود که چرا

ولی الان متوجه میشم چه دلایل خوبی داشت

بخدا وقتی فهمید هردوتا بچه هام دخترن زمین و به زمان کشوند

انقدر حرف بارم کرد تو هرثه بچه دار شدن نداری لیاقتت اینه،حالا انگار تو پسر زاییدی چه غلطی برات میخوان بکنن

من غلط بکنم،من ساده گفتم پیرزنه برم خونش،دیگه من باشم انقدر زود بهش سر بزنم

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

ولشون کن اینا همش افکار قدیمیاس 

من چندوقت جایی دعوت بودم نتونستم برم بعد به گوش پدرشوهرم رسیده که نیومده فلانی فلان جا 

گفته طوری نیست بهتر عروسم نیومده بچه هارو نیاورده دوتا پسر داره ماشالله  مردم حسودن چشمشون میزنن 

اونقدر ناراحت شدم گفتم یعنی چه که دوتا پسر دارم مردم چشم میزنن داداشم یه دختر داره ماهه بخدا اونقدر هزارماشالله نازه خودم حسرت میخورم میگم کاش یه دخمل مثل بچه داداشم داشتم همه اشناها همسن و سال خودم میگن ماشالله برادرزاده ات چه نازه 

ولی خب افکار قدیمیا فقط پسره هرکی بپرسه از قدیما ازم که بچه هات پسرن میگم اره میگه ها خداروشکر چقدر خوب 

بابا بزرگ پدریم چندوقت گفت بهم  بچه بغلت چیه گفتم پسر گفت ماشالله کو بده یه دوتا ماچش کنم ولی بچه داداشم دختر بود بغل زن داداشم هیچی نگفت واقعا خیلی ناراحت شدم لعنت بشن با این طرز فکراشون ناشکری نمیکنم خداکنه بچه هام سالم باشن ولی همیشه میگم کاش حداقل  خدا به من یکیشونو دختر داده بود دختر بدرد ادم میخوره پسرا چکار میکنن برا ادم 

نه  دراینده دلسوزن برامون  

یاهم میندازنمون خونه سالمندان 

ولی دختر داشته باشی هرطورم بشه هرکارم کنه پدرمادرش تاج سرشن 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
بخدا وقتی فهمید هردوتا بچه هام دخترن زمین و به زمان کشوند انقدر حرف بارم کرد تو هرثه بچه دار شدن ند ...

جواب بده

نزار دخترات حس کنن بی ارزشن و از پسرا کمترن بخاطر این حرفها

...After all this time? _ ALWEYS+

بخدا وقتی فهمید هردوتا بچه هام دخترن زمین و به زمان کشوند انقدر حرف بارم کرد تو هرثه بچه دار شدن ند ...

دخترات رو بزار رو سرت مثل پرنسسا باهاشون رفتار کن بزار بفهمن هر گوهی خاستن نمیتونن بخورن 

ولشون کن اینا همش افکار قدیمیاس  من چندوقت جایی دعوت بودم نتونستم برم بعد به گوش پدرشوهرم رسید ...

الهیی،خدا حفظ کنه پسرت❤

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه