2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ی حرفی زد خیلی بدبود💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 49 پست
ولشون کن اینا همش افکار قدیمیاس  من چندوقت جایی دعوت بودم نتونستم برم بعد به گوش پدرشوهرم رسید ...

تو باشعوری همه که مثل تو نیستن خواهرشوهر من ۳ تاپسر داره همه جا میگه مردم چشمشون دنبال پسرای منه و حسودن

خدایا نسل هرچی عقب مونده س منقرض کن خدایا 

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالب بود شوهر منم هیچوقت اجازه نمیده تو خونه مادرش کاری انجام بدم میگه فقط مثل یه مهمون بشین  ...

از کوتَهی ماست که دیوار بلند است

بعد از یه مدت حس میکنن وظیفته، دیگه کار نکنی هزارتا عیب روت میزارن هزارتا حرف در میارن

پسرا فقط قد دراز میکنن اون وقت خانما باید غذا بپزن، سفره بچینن جمع کنن ظرف بشورن

یه شب تو یک ساعت ظرف۳۰ نفر آدم رو شستم، هیچکس یه تعارف نکرد بزار کمکت حداقل ظرف هارو بچینم، ستون فقراتم خورد شد سرپا بودم همش

بعدش چایی بیارن ، میوه بیارن آخر شب هم با یک میلیون خستگی ازت کلی ایراد بگیرن

تا عمر دارم با اینطور عقاید و رفتارها مبارزه میکنم

همه ی ما خانمها باید نسبت به حقوق خودمون مطلع باشیم 

...After all this time? _ ALWEYS+

کسی جرات کنه ب من راجع ب دخترام اظها  نظر تند کنه قبلش گورخودشو بکنه اماده باشه

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم