2777
2789

رفته داروخونه...داروی مورد نظر نبوده پونصد هزار تومن داده به قرص جوشانی ویتامین دی داره بدرد نمیخوره و کلی تو خونه هست...مونده بودم قدیمیارو بندازم سطل آشغال اینم بهش اضافه شد...

فقط چون خجالت میکشه دست خالی از مغازه بیاد بیرون آشعال هم بهش بدن میخره میاره میندازه سطل آشغال...

دیگه خسته شدم انقدررر باهاش حرف زدم...تازه یه هفتست همش با دوستی و کنارش میگم نخری تو حونه داریم...طرش تو گوشی داد میزنه فهمیدم بابا چرا انقدر میگی...

یعنی این بشر یک ساعت دیر میاد خونه من دیگه صددرصد مطمئنم یا پطرخواهرش یا دوستاش یا یه نفر گیرش اورده داره جیباشو خالی میکنه...انقدررر الاغه...انقدررر هم ادعاش میشه که نگم...منو خسیس ندیدبدید و زندگی بلد نیستی میدونه...

میگه تو باعث شدی همه از من دور شن...آخه بدبخت اینا که اطراف توان اگه یه بار بهشون پول و رستوران و ماشین ندیدی که دیگه اسم تو رو نمیارن...

چرا انقدررر نفهمن بعضیا..

کافیه تو یه مغازه فروشنده تحویلش بگیره...دیگه تموم شد کل پس اندازه ما میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضع مالیتون چجوره

تازه یه دو سه ساله خوب شده...ولی فرقی هم نمیکنه...بد هم باشه از زیرسنگ پیدا میکنه تا به اطرافیانش به قول خودش کمک کنه...آخه پسرخواهر تو که درحال خوشی و گشت و گذار و ولخرجی ه چه کمکی نیاز داره...

دیشب کل جیبش و خالی کردم ولی بازم رفته داروخونه آَغال خریده

بی پولی نکشیده 

چرا عزیزم...حامله بودم پولش و داد به یه به قول خودش آشنا که دو روزه پس بده...نداد که نداد...موندیم با صفر مطلق...میخواستم تف کنم نو صورتش ولی فایدش چیه...قبول نمیکنه...همش میگفت چقدر بزرگش میکنه میده تا یه ماه...الان ۵ سال شده نداده 

نه بابا...شوهر من مگه میده به من...میداد که عضه ای نداشتم

یک سال اول ازدواجمون کل پولامون رو جوری هدر داد که اندازه چند سال پسرفت کردیم

از همون موقع داده دست من، حدود ۷ سالی میگذره

اول ماه که حقوق میدن بیشتر پولا رو بریزید تو کارت پس انداز بزارید تو خونه بمونه

حقوق نداره..برا دیگران کار میکنه کم کم تو طول ماه میریزن تو حسابش ...به منم نمیگه چقدر و چطور...فقط به من پول میده برا خرجای خونه...ولی میگه که درامدم زیاد شده...میگم خب بزاریم بانک دست نزن بهشون..اصلا قبول نمیکنه...میگه پوول خودمه به تو ربطی نداره و چیزی نیست که بخواد پس انداز بشه