2777
2789

وقتاییکه شوهرم پیشمه اصلا بهشون زنگ نمیزنم، ولی یه وقتا اونا زنگ میزنن و من مجبورم جواب بدم حرف بزنم، بعد که قطع میکنم شوهرم میشینه میگه ریز به ریز تعریف کن چیا گفتن منم میگم هیچی مثلا حرفای روزمره زدیم ولی میگه واو به واو باید واسم تعریف کنی که چی گفتن😕😕 دیوانم کرده چندین بار دعوامون شده ول کن نیست . یه وقتا مجبورم میکنه بزنم رو بلندگو حرف بزنم حرفاشونو بشنوه بعدا از حرفامون آتو دربیاره چرت و پرت بگه

خب پشت شوهر و خانواده اش حرف نزنید ، والا ، ی‌ چیزی هست حتما که انقد حساس شده دیگه

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهشون بگو وقتی خودم تک میندازم زنگ بزن دوس ندارم جلو شوهرم حرف بزنم

مث شوی من

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
خب پشت شوهرش و خانواده اش حرف نزنید ، والا ، ی‌ چیزی هست حتما که انقد حساس شده دیگه

وا! من اصلا با خانواده شوهرم مشکلی ندارم ، هرروز میبینمشون خیلیم دوستشون دارم. خانواده هامونم باهمدیگه خیلی اوکی‌ن چرا باید از اونا بد بگیم!!