2777
2789

من یسالو نیم از پوشک گرفتم الان شب ادراریشم کامل قطع شده

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

تو دستشوییه الان،منم نشستم سرگرمش میکنم تا کارشو انجام بده

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یسالو نیم از پوشک گرفتم الان شب ادراریشم کامل قطع شده

میشه راجب شبش توصیح بدین

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

اول از همه ببرش با خودت دسشویی بهش بگو مثل مامان بشین ینی شکل نشستن رو اموزش بده

بعدم یکم اب بگیر بهش و بگو حالا جیش کن

اگه گفت نه بگو باشه پس بیا یکم اب بازی یکم باهاش بازی کن

نیم ساعت بعد دوباره ببرش و این بار شرطیش کن بگو اگه جیش کنی اب بازی میکنیم بعد تا چن روز کلا نیم ساعت یبار بعد یساعت یبار بعد از خودش بپرس بریم جیش؟ جیش داری؟ جیش داشتی به مامان بگو اگ بگی بهت یچیز خوشمزه میدم و کم کم دیگه عادت میکنه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اول از همه ببرش با خودت دسشویی بهش بگو مثل مامان بشین ینی شکل نشستن رو اموزش بده بعدم یکم اب بگیر ب ...

پسر من وقتی میبرمش دستشویی 

قشنگ میشینه میگم جیش کن جیش میکنه 

ولی خودش نمیگه

خودم باید ببرم هر نیم ساعت 

البته دو روزه بازش گذاشتم 

میشه راجب شبش توصیح بدین

من پسرمو دکتر بردم چکاپ بردمش دارو مصرف کرد همچنان شب ادراری داشت اخرش بردم پیش ی دکتر گفت بچت مشکل نداره ینی بدنش سالمه فقط تنبله خودت شبابیدار شو بغلش کن ببرش و تو روز تاکید کن که شب پاشو جیش کن و براش جایزه بزار و وقتی جیش کرد بگو ببین مامان خسته میشه باید باز پتو بشورم چرا بیدار نمیشی اخه و... خلاصه یمدت آهو ناله کردم پسرم یادگرفت هر روز بیدار میشه میگ ببین دیشب جیشمو بردم دسشویی حالا دیگ امروز پتو نمیشوری فرشمون بو نمیده ببین چ پسر خوبیم

منم میخوام بچمو از پوشک بگیرم ولی شبا خیلی جیش می‌کنه نمی‌دونم چیکار کنم نمی‌ذاره شب پتو روش بکشم شل ...

پسر منم پوشکش شبا پر میشه 

میخام اول روز پوشک نکنم 

بعد شب که خوابید پوشکش کنم 

پسر من وقتی میبرمش دستشویی  قشنگ میشینه میگم جیش کن جیش میکنه  ولی خودش نمیگه خودم باید ...

خب خیلی زوده...

ی هفته اینجور ادامه بده همش از خودشم بپرس

یبارم بزار جیش کنه تو شلوارش بعد بهش بگو چرا نگفتی ببین شلوارت کثیف شد باید به مامان بگی ببرمت... یادمیگیره کم کم کافیه دو بار از دستش در بره شلوارش خیس بشه دیگ میفهمه ک باید بگه

چکار کردی برا شب ادراریش

پست بالا تر گفتم عزیزم