2777
2789
عنوان

شوهرم دوباره زن گرفت

910 بازدید | 38 پست

سلام

من ۳ یا ۴ سالی میشه طلاق گرفتم اما وقتی همه فک فامیل موقع عروسی شوهرم اومدن بهم پیامک دادن که مبارک باشه واقعا تعجب کرده بودم خبر نداشتم که دوباره زن گرفته😭

من واقعا با تمام وجودم براش همسر بودم ، من واقعا عاشقانه دوستش داشتم 

نمی دونم چی شد 

سر سرطان سینه تا متوجه شد گفت برای اینکه خوب بشی بهتره بستری بشی، منم همین کار رو کردم

بعد چند ماه که درمان نشدم ، عمل کردم و سینه هامو پرداختم

وقتی برگشتم خونه کامل باهام سرد شده بود بهم بی اهمیتی می‌کرد و اصلا منو نمیدید 

شبا براش لباس خواب های تنگ و بدن نما میپوشیدم آرایش غلیظ می‌کردم اما انگار نه انگار که وجود داشتم

وقتی از سر کار برمیگشت 

میرفت تو گوشیش و تا زمانی که میخواست بخوابه بیرون نمی اومد

هفته بعد عمل سینم ، دیگه جدا ازم میخوابید

یک روز یادش رفت گوشیشون ببره

منم رمز گوشیشو یک دفعه زیر چشمی دیده بودم

و دیدم یک زنه بهش پیام میده باهاش حرف میزنه درباره این جور چیز ها میگه

بعد وقتی پیام آخر شوهرمو دیدم قلبم شکست

نوشته بود من هر روز منتظرم این کنه بخوابه یا یه دلیل واسش بیارم تا بیام پیش تو😭😭😭

خیانت کار  پست 

بعد از طلاق که معلوم شد چه غلطی کرده منو پدر و مادرم انداختند بیمارستان روانی چون فکر می‌کردند حتما مشکل از منه مگرنه اصلا اون خیانت نمی کرد

بعد از اینکه از بیمارستان روانی اومدم بیرون رفتم پیش دوست

ولی وقتی فهمیدم دوباره زن گرفته 

نشستم تا صبح گریه کردم چشمام خونه😭😭😭😭

دارم میمیرم

همسر سابق تون ازدواج کرده نه شوهرتون!

کار بسیار خوبی کردین از یک مرد خائن جداشدین

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر خیانت شوهرتون پدر و مادرتون شمارو انداختن بیمارستان روانی؟بسه بابا دیگه شورشو درآوردید احمق نیستیم ما

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

هی خدا. لعنت به جنس مذکر 

لعنت به نامرد 

هی خدا 😭😭😭😭😭🥺

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

زنهای سرزمینم......💔💔💔💔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اخه این کثافت ارزش گریه  کردن داره؟بدرد جوب آب میخوره البته میدونم آدم برای عمر از دست رفته خودش با آدم اشتباهی میسوزه اما ایناهم جزیی از زندگیه سرت سلامت گلم همش میگذره 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
سر خیانت شوهرتون پدر و مادرتون شمارو انداختن بیمارستان روانی؟بسه بابا دیگه شورشو درآوردید احمق نیستی ...

همون 

اصلا قابل باور نیست

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

همسر سابق تون ازدواج کرده نه شوهرتون! کار بسیار خوبی کردین از یک مرد خائن جداشدین

خائن بود ، منم ازش جدا شدم

قلبم ضعیفه واقعا نمی کشم سر یک چیزایی اگه گریه نمیکردم الان سکته زده بودم😭

سر خیانت شوهرتون پدر و مادرتون شمارو انداختن بیمارستان روانی؟بسه بابا دیگه شورشو درآوردید احمق نیستی ...

یک بار دیگه هم سرگذشتشو اینجا گفته فکر کنم درست میگه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻