2777
2789
عنوان

خووووشحالمم😍😍

165 بازدید | 15 پست

بالاخره منم تو سایت اهدای عضو ثبت نام کردم 😍 

ایشلا بعد من اعضای بدنم به درد یه انسان بخوره 😍

خیلی مردد بودم ولی بالاخره شددددددددد😍

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

فقط اینکه خانوادم نمی‌دونم🥺

یه چند باری گفتم ولی قبول نکردن 

ولی واقعا خیلی کنکاش کردم دیدم نمیتونم این کارو انجام ندم

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین چ کار خوبی    

😍❤️

افرین..منم ۳سال پیش ثبت نام کردم

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  
افرین..منم ۳سال پیش ثبت نام کردم

خیلی حس‌ خوبیه ❤️

😍😍

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خوش به حالت کاش همسر منم میذاشت ثبت نام کنم 

بدون اجازه هم میشه 

رضایت خود فرد مهمه همین 

خودشم کسی نمی‌فهمه

از سایت برو به اطلاعاتت مخفی می‌مونه 

چیتو میخای بدی؟

هررر چیزی که بعد مرگ من به درد یکی بخوره 

قرنیه 

قلب 

ریه 

کلیه و.................

بدون اجازه هم میشه  رضایت خود فرد مهمه همین  خودشم کسی نمی‌فهمه از سایت برو به اطلاعاتت ...

میدونم بدون اجازه هم میشه ولی رضایتش برام‌مهمه ،من تقریبا میتونم‌بگم هیچ کاری رو بدون رضایت همسرم تاحالا انجام ندادم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
کجا رفتی این کارو کردی

از سایت رفتم

حضوری نمی‌تونستم چون خانواده اجازه نمیدادن 

اتفاقا منم امروز صبح داشتم بهش فکر میکردم

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.