2777
2789

از موقع باز شدن مدرسه ها تا الان بار چهارم هست که بچه ها و خودم مریض میشیم دخترم مدرسه مریض میشه ... 

خسته شدم واقعا 

هر ویروسی میاد اول ما میگیریم 

قبلا تقویتی میدادم کمتر مریض میشدن 

کسی شربت خوب سراغ داره و نتیجه گرفته معرفی کنه ممنون میشم 

همه ی زندگیم ...بچه هام... 

من دیروز زینک پلاس خریدم

جدیدا دکترا خیلی توصیه اش میکنن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شرایطم مثل شماست و دخترم مرتب مریض میشه دیروز براش ایمونیس گرفتم سیستم ایمنیش تقویت بشه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
ایمینوس معجزه میکنه. منم مشگل شما رو داشتم. امسال واکسن انفولانزا هم زدیم. خدا رو شکر تا حالا در حد ...

حتما سال بعد واکسن هم میزنم الان انفولانزا گرفته یعنی وحشتناک حالش بد بود یه هفته 

همه ی زندگیم ...بچه هام... 
من بیشتر از 2 هفته‌س به پسرم اینو میدم. انگار نه انگار. 

فکر نکنم با دوهفته مصرف تاثیر بذاره یکی دوماه بهش بده ویتامینای شربته برا رشدشون هم خوبه 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
من بیشتر از 2 هفته‌س به پسرم اینو میدم. انگار نه انگار. 

منم ایمونس پارسال گرفتم هیچ فرقی نکرد

لیکوزینک

فروگلوبین

زینک سولفات

باریچ

دیروزم زینک پلاس گرفتم

باورتون نمیشه از بین همه اینا که دادم فقط تاثیر زینک سولفات که ایرانیه و از همه ارزونتره و داروخونه ها میگن به درد نمیخوره،رو به وضوح دیدم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری