2777
2789
عنوان

مامان های گل یه شربت برای تقویت ایمنی بدن بچه ها ...

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 34 پست
من واکسن هلندی زدم. گیر نمی یامد به زور پیدا شد. اما خدا رو شکر خیلی خوب بوده

ینی مریض نشده از مهر؟

این ویروس رو نگرفته؟

منم اگه خوب باشه سال دیگه بزنم

چند خریدی؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
فکر نکنم با دوهفته مصرف تاثیر بذاره یکی دوماه بهش بده ویتامینای شربته برا رشدشون هم خوبه 

کر کنم لااقل باید دو تا شیشه مصرف کنه درسته 

همه ی زندگیم ...بچه هام... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی مریض نشده از مهر؟ این ویروس رو نگرفته؟ منم اگه خوب باشه سال دیگه بزنم چند خریدی؟

نه خداروشکر.۳۰۰ تومن

اما به داروخونه های اشنا سپردم و بعداز یکی دوماه پیدا کردن برام. ایرانیشو نمیخواستم.

منم ایمونس پارسال گرفتم هیچ فرقی نکرد لیکوزینک فروگلوبین زینک سولفات باریچ دیروزم زینک پلاس گرف ...

والا زینک قبلن دکتر خیلی میداد از موقع که شنیدم بلوغ زودرس میاره دیگه ندادم از همین نی نی سایت هم شنیدم 

منم ایمونس پارسال گرفتم هیچ فرقی نکرد لیکوزینک فروگلوبین زینک سولفات باریچ دیروزم زینک پلاس گرف ...

واقعا؟ کاش برم بگیرم. اسمش همینه؟ زینک سولفات؟ عکس ازش داری؟ روزی چقدر میدی؟ 

حتما سال بعد واکسن هم میزنم الان انفولانزا گرفته یعنی وحشتناک حالش بد بود یه هفته 

من برا دخترم زدم ولی بی تاثییر سه بار تاالان دکتر بردم به محض تمومی داروها بازم همونه حالا عصر میخوام ببرمش بیمارستان خودش هم بیماری خاص داره دیشب تاصبح تبش چک میکردم وشربت میدادم بهش از حرص نه شام درست حسابی خوردم ونه امروز صبحانه خوردم چقدرهم روشون داد بیداد کردم نوبتی مریض میشن این خوب میشه باز برمیگرده سرجای اولی عصبی شدم دیگه نمیدونم این چه مریضی

نه خداروشکر.۳۰۰ تومن اما به داروخونه های اشنا سپردم و بعداز یکی دوماه پیدا کردن برام. ایرانیشو نمیخ ...

به خدا ارزش داره اگه بدونی چقدر اذیت میشن از این انفولانزای لعنتی هر دکتری  هم میبری میگن باید دورش بگذره دیگه جون ندارن بچه هام 

به خدا ارزش داره اگه بدونی چقدر اذیت میشن از این انفولانزای لعنتی هر دکتری  هم میبری میگن باید ...

میدونم خیلی سخته. اردیبهشت امسال دختر کوچیکه من دیگه جون نداشت.پشت هم مریض میشد.بزرگه میگرفت و به کوجیکه میداد.خیلی سخت گذشت. دیگه واکسن زدم راحت شدم. اولش میترسید دخترم،الان میگه سال بعدام بزنیم☺

من برا دخترم زدم ولی بی تاثییر سه بار تاالان دکتر بردم به محض تمومی داروها بازم همونه حالا عصر میخوا ...

دختر من به جز تب و سردرد گلو دردش هم خیلی شدیده آب دهنش رو نمیتونه قورت بده منم سه بار بردمش هنوز خوب نشده امروزم که خودم به شدت حالم بد شده 

به خدا ارزش داره اگه بدونی چقدر اذیت میشن از این انفولانزای لعنتی هر دکتری  هم میبری میگن باید ...

اما واکسنش یخچالیه. باید یخ خشگ از داروخانه بگیری و بذاری کنارش ببری تزریق کنی سریع.برای ۴تامون ۱تومن شد

میدونم خیلی سخته. اردیبهشت امسال دختر کوچیکه من دیگه جون نداشت.پشت هم مریض میشد.بزرگه میگرفت و به کو ...

خوب  خدارو شکر ان شالله همیشه سالم باشن 

دختر من به جز تب و سردرد گلو دردش هم خیلی شدیده آب دهنش رو نمیتونه قورت بده منم سه بار بردمش هنوز خو ...

دقیقه دخترمنم همین تب گلودرد شدید بدن درد وابریزش وکم اشتهایی از بس حرص خوردم روانی شدم