2777
2789
عنوان

میخوام استاد دانشگاه بشم میشه راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5629 بازدید | 71 پست
والا آزمون استخدامی زبان که میگن خیلی سخته همینطور ظرفیتش هم بسیار کمه حقوق موسسه ها هم ناچیزه مون ...

من جات بودم حسابداری میخوندم همیشه کار داره

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا تو فکرش هستم ولی ریاضی خیلی ضعیفی دارم بنظر شما میتونم؟ و به مشکل بر میخورم یه وقت ؟

اره بابا ریاضی خاصی نمیخواد نهایت خودتو میرسونی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
والا دوستم میرفت دانشگاه پیام نور و تا جایی که من میدونم یه دانشجو نرمال بود فقط درخواست داده بود و ...

پیام نور که دیگه ابدااا نمیگیره 

پیام نور که دیگه ابدااا نمیگیره 

بله ولی اون‌موقع دوستم میرفت البته اینم بگم جدیدا هم دیدمش گفت یکی از دوستانش اونجاس و گفته اگر میخوای بازم بیا اما خودش تمایل نداشت ادامه بده پس اینجوری هم نیس که اصلا نگیرن شاید اشنایی باشه جا واسه ادم باز کنه

[QUOTE=320109871]نمیتونم بگم چون میشناسنم ولی بالاترین سطح خوندم از ی دانشگاه خوب و اتفاقا جذبم نشدم پس اگه بهت حرفی من رشته ام روانشاسی ارشد نمیدونم‌چه شاخه ای برم 

از طرفی همیشه دوستداشتم براساس رشته ام شغلم باشه  

ولی خب ازمون استخدامی  برای ابتدایی خوندم و قبول شدم 

الان دوسدام حداق در دبیرستان میبودم که براساش رشته خودم باشه 

حتما ممنونم ازشما عزیزم

ولی اسی به نظرم کلا یه سر برو دانشگاه و با یکی از استادای دلسوز حرف بزن میتونی از دانشجوها بپرسی که کی خوبه و باهاش یه مشورتی بکن شاید کمکت کنه واسه درسای عموی بتونی بری بالاخره اساتید سیستم دانشگاه و دانشکده خودشون رو بهتر میشناسن

بستگی به رشته ت داره ، مثلا رشته های علوم پزشکی راحت میتونن هیئت علمی شن 

ولی رشته های دیگه واقعا سخته و حتی نشدنی 

و اینکه تو معلمی ، برای هیئت علمی شدن نباید استخدام جای دیگه ای باشی

در مسیر... 🌱