2777
2789

تمام تاپیکام پره از اذیت های خانواده شوهر مخصوصا زمانی ک باردار بودم 

خلاصه ای از اذیت هاشونم میگم :

شوهرم منو پنج ماه تمام آواره خونه مادر شوهر کرد (تو تاپیکام مفصل گفتم چرا ) یعنی از ماه سوم بارداری تا هشتم . خونریزی داشتم و دکتر استراحت مطلق داد .من نه اتاقی داشتم نه حتی جایی برا استراحت .برادر شوهر مجردم ک فقط ی تخت داشت تو اتاقش و ۲۴ساعت سرکار بود یکبار بهم نگفت زن داداش بیا برو تو اتاق من حداقل شبا ک اذیت نشی بلکه یکبار حتی دعوای بزرگی راه انداخت ک من تو اتاقش نرم .چون ی بار سرم درد میکرد با اجازه مادر شوهرم رفتم .

مادر شوهرم زمانی ک اونجا بودم ی بار ی غذا گفت درست کنم و من واقعا نتونستم و عذر خواهی کردم اما مادر شوهرم لج کرد و هرروز موقع شام و ناهار می‌رفت خونه دخترش ک ب من غذا ندن.شرایطم واقعا سخت بود و خیلی خیلی اذیت بودم تو بارداری  و شوهرم خودش بدون اینکه من چیزی بگم یکبار بهم گفت این رفتارهای مادرم یادم نمیره و حتی گفت این زن حاملس مگه چی میشه ی بشقابم غذا ب این بدی.با شرایط بدی ک داشتم برا اینکه موذب نباشم و کمکی کرده باشم ظرفا رو میشستم و کمک میکردم جوری ک شوهرم کفری میشد خودش ک من استراحت مطلق هستم .یکبار پدر شوهرم چنان بحثی راه انداخت ک تا دم مرگ خودم و بچه تو شکمم رفتیم.خیلی بحث داشتیم خیلی داغون شدم انقد اذیتم میکردن ک ساعت ها میرفتم جلو در خونشون منتظر شوهرم میموندم میگفتم حامی منه.انقد اذیتم کردن که ی روز رفتم و تو سونو گرافی متوجه شدن بچم مرده .تو هشت ماهگی زایمان کردم و بچمو خاک کردن.اما شوهر بی غیرتم یادش رفته بچه ای وجود داشته و حتی رفتارش انقد صمیمی شده با خانوادش ک جیگرم میخواد آتیش بگیره .امشب ب اجبار شوهر رفتیم خونه مادر شوهر سرد رفتار کردم مثل خودشون اما دیگه نمیخام ببینمشون و شوهرم بهم میگه کینه ها رو دور بریز.در صورتی ک یادش نیست و بلایی سرم آوردن .من واقعا خستم حتی تحمل دیدن خود شوهرم رو ندارم و برسه ب خانوادش بگین چیکار کنم ک دیگه منو ب زور نبره .وقتی از اونجا میام تا چندین ساعت و چند روز بهم میریزم 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرفتی خونه مادرت

زندگیم پخش خونه مادر شوهرم بود .همه اثاثم خونه اونا بود و الان بااینکه اونجا بودم چند تا وسیله هام نیست .همزن برقیم ک ی بارم استفاده نکردم نیست

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
الان بارداری تیکرت 

نه همون بارداریمه.یک ماه دیگه مونده تا بچم دنیا بیاد .تیکرم برنداشتم

چه سال سختی داشتی 😕 چه روزهایی پشت سر گذاشتی ( با توجه به امضات)

خیلی خیلی بد بود 

زندگیم پخش خونه مادر شوهرم بود .همه اثاثم خونه اونا بود و الان بااینکه اونجا بودم چند تا وسیله هام ن ...

نرو سفت سخت وایسا شوهرتم لی به لالاش نزار من بابام انقددد سختی کشید و بدبختی ولی تا الان همش رو زبونش مرد تلاش نکنه زندگی پیش نمیره 

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

نه همون بارداریمه.یک ماه دیگه مونده تا بچم دنیا بیاد .تیکرم برنداشتم

اخ تسلیت😔😔

انشاا... خدا عوضش این سری یه دوقلو خوشگل بده بهت شوهرت هم ادم شه خانواده شوهرتم برن به درک🤲

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
نمیشه تنها بره؟! بگو احتیاج ب دوری و تنهایی دارم ،درکم کن تو برو بیا ولی با من کاری نداشته باش

گفتم میگه تا کی میخوای تنها باشی اصلا درک ندارخه